Κυπαρισσία: Η στιγμή που ο δράστης πυροβολεί τον 39χρονο

«Τώρα που σε σκότωσα πάρε τηλέφωνο την αστυνομία»

Ανείπωτος είναι ο πόνος στην Κυπαρισσία για τον άδικο χαμό του 39χρονου Κώστα, που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο κατάστημά του από έναν ηλικιωμένο για ασήμαντη αφορμη. Χθες το απόγευμα, η οικογένεια τον αποχαιρέτησε για τελευταία φορά σε κλίμα οδύνης και βαθιάς συγκίνησης. 

Ο 72χρονος συνταξιούχος λαχειοπώλης φαίνεται ότι παραμένει αμετανόητος, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί τις συνέπειες των πράξεών του, ενώ στους αστυνομικούς είπε ότι ήταν «θέμα τιμής».

Κυπαρισσία: Αν τον είχε πυροβολήσει λίγα χιλιοστά πιο κάτω θα ζούσε

Χθες αρνήθηκε την εκπροσώπησή του από δικηγόρο, ζητώντας να του επιβληθεί η ανώτερη ποινή για την πράξη του, ενώ σήμερα οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας

Το Mega μετέδωσε βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή που ο 72χρονος πυροβόλησε τον άτυχο ιδιοκτήτη του καταστήματος. 

Κυπαρισσία: «Πάω να φέρω το όπλο» είπε πριν σκοτώσει τον 39χρονο

Όπως φαίνεται, μπήκε μέσα στο κατάστημα, κρατώντας το όπλο στο χέρι του, πέρασε πίσω από τον πάγκο και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 39χρονο στην κοιλιά, με την σφαίρα να τον βρίσκει στην κοιλιακή αορτή. 

Στη συνέχεια βγήκε ψύχραιμος από το κατάστημα κι επέστρεψε στο σπίτι του. 

«Τώρα που σε σκότωσα φώναξε την αστυνομία»

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο tharrosnews.gr  και βρέθηκε έξω από το κατάστημα την ώρα που ο δράστης έβγαινε, τον άκουσε να φωνάζει: «Τώρα που σε σκότωσα, πάρε τηλέφωνο την αστυνομία. Που θα μου πεις εμένα ότι με γράφεις».

Κυπαρισσία: Πατέρας ενός μικρού παιδιού ο 39χρονος που έπεσε νεκρός

Ο 72χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο και της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί έως τώρα όλα έγιναν για έναν λογαριασμός κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ, τον οποίο ο δράστης θεώρησε «φουσκωμένο». Ήταν επίσης εξοργισμένος γιατί δεν λάμβανε πλέον σε έντυπη μορφή τον λογαριασμό, αλλά ηλεκτρονικά. 

Κυπαρισσία: Σκότωσε ιδιοκτήτη καταστήματος για έναν λογαριασμό

Πήγε λοιπόν στο κατάστημα του 39χρονου για να διαμαρτυρηθεί και έκανε φασαρία. Ο 39χρονος με ευγενικό τρόπο του ζήτησε να ηρεμήσει και να φύγει, εκείνος όμως τον απείλησε ότι θα επιστρέψει, όπως κι έκανε τελικά, δολοφονώντας τον εν ψυχρώ.