Κορωνοϊός: Νέο κρούσμα στην Αταλάντη - Συνολικά εννέα στη Φθιώτιδα

Εντατικοί οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ στην περιοχή

Συνολικά εννέα είναι τα κρούσματα κορωνοϊού στη Φθιώτιδα, καθώς εντοπίστηκε θετικός ένας ακόμα ασθενής στην Αταλάντη. Κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρίσκονται στην περιοχή και ιχνηλατούν τις επαφές.

Συναγερμός στη Λαμία: Θετικοί στον κορωνοϊό συγγενείς του 85χρονου

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, από τα 19 άτομα που ιχνηλατήθηκαν στην Αταλάντη ως επαφές του 28χρονου που βρέθηκε θετικός, τελικά μόνο ένα εξ’ αυτών βγήκε θετικό. Πρόκειται για έναν επίσης 28χρονο νεαρό που εργάζεται σε εργοστάσιο της περιοχής και ήταν ανάμεσα στις κύριες επαφές του 28χρονου που επέστρεψε από Αμερική. Έτσι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Φθιώτιδα ανέρχονται μέχρι στιγμής στα εννέα. 

Λαμία: Κρούσμα κορωνοϊού 85χρονος που επέστρεψε από Αμερική

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρίσκονται στη Λαμία, στην Αταλάντη και σε άλλες περιοχές του νομού και με βάσει τις καταγραφές παίρνουν νέα δείγματα για τεστ, ενώ δίνουν και οδηγίες για αυτοπεριορισμό σε άτομα που δεν βρίσκονται στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον των ασθενών, αλλά είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους.

Εντείνεται η ανησυχία στη Λαμία: Οικογένεια με βρέφος θετικοί στον κορωνοϊό

Συνολικά επτά άτομα έχουν χαρακτηρισθεί στενές επαφές του δεύτερου ζευγαριού που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό στη Λαμία, ενώ την Πέμπτη αναμένεται νέα ιχνηλάτηση στην Αταλάντη.