Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της

Τι ανέφερε ο δικηγόρος της 34χρονης, Α. Λύτρας

Εντατικές είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας, η οποία την περασμένη Τετάρτη έστησε καρτέρι και επιτέθηκε με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα. 

Ο συνήγορος του θύματος, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε πως η αστυνομία δεν έχει ακόμα κάποιο ικανό στοιχείο που να οδηγήσει στη σύλληψη της δράστιδος.

Επίθεση με βιτριόλι: Ποιος έδωσε την εντολή στη μαυροφορεμένη γυναίκα

«Δεν έχω ενημέρωση εάν είναι κοντά ή όχι η αστυνομία στον εντοπισμό της δράστιδας. Από τις καταθέσεις που έχει πάρει η αστυνομία μπορεί να γίνει δουλειά»,  είπε ο κ. Λύτρα. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα αρχίζει και θυμάται... Είμαι αισιόδοξος»

Μιλώντας για την κατάσταση της 34χρονης, είπε ότι η ψυχολογία της δεν είναι καλή, ενώ μετά και το δεύτερο χειρουργείο, που σύμφωνα με τους γιατρούς πήγε καλά, συνεχίζει να έχει φρικτούς πόνους. 

«Η Ιωάννα φέρει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της», αποκάλυψε ο κ. Λύτρας για την κατάσταση της γυναίκας. 

Επίθεση βιτριόλι: «Θέλω να βρεθεί γρήγορα η δράστις»

Ο ίδιος προσπαθεί να είναι σε καθημερινή επαφή μαζί της και όπως είπε, αυτό που ρωτά συνεχώς η Ιωάννα είναι πότε θα πιάσουν τη γυναίκα που της επιτέθηκε. 

Αποκάλυψη Star: Έτσι είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα με το βιτριόλι

«Αυτό που έλεγε εξ αρχής, αυτό λέει και τώρα: ότι δεν μπορεί να πάει το μυαλό της κάπου. Αυτή τη γυναίκα δεν την γνώριζε», είπε και επεσήμανε πως σε τέτοιου είδους εγκλήματα ο δράστης γνωρίζει συνήθως το θύμα. 

Τέλος τόνισε πως τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες είναι καταδικαστέες και δεν μπορούν να δικαιολογούνται από κανέναν και σε κανέναν.