Το «ευχαριστώ» της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη

«Χάσαμε την Ελένη μας, αλλά βρήκαμε χιλιάδες ψυχές»

Με μεγαλείο ψυχής, οι γονείς και ο αδελφός της Ελένης Τοπαλούδη θέλησαν να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» σε όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν στον Γολγοθά που ανέβαιναν τους τελευταίους 18 μήνες και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν. 

Εισαγγελέας δίκη Τοπαλούδη: «Το δικαστήριο δεν έγινε λαϊκή απογευματινή»

Η οικογένεια της Ελένης ευχαριστεί πρώτα τους Λιμενικούς της Ρόδου, τον ιατροδικαστή του νησιού, τις ανακριτικές και δικαστικές αρχές που απέδωσαν δικαιοσύνη στη μνήμη της Ελένης, τους δικηγόρους της και τους δημοσιογράφους που κατέγραψαν τα γεγονότα. 

Κυρίως όμως οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας ευχαρίστησαν όλους τους απλούς ανθρώπους, από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του Εξωτερικού, που τους συμπαραστάθηκαν, τους έδωσαν θάρρος και κουράγιο για να αντέξουν τον αβάσταχτο πόνο τους. 

«Ήταν πολύ σκληρό. Στη σορό της βλέπαμε ένα κορίτσι, το παιδί όλων μας»

Μπορεί να χάσαμε την Ελενίτσα μας μ’ αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο, βρήκαμε πάντως πολλές χιλιάδες ψυχές Ελένης στο πλευρό της οικογένειάς μας! Ο πόνος μας είναι αβάσταχτος, κάποιες στιγμές όμως μοιραζόμαστε με όλους εσάς αυτόν τον ψυχικό Γολγοθά κι αυτό μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς», γράφει η οικογένεια στην επιστολή της.

Μάνα Τοπαλούδη: Ας μου έφερναν την Ελένη μου ζωντανή και θα τους συγχωρούσα

Όπως αναφέρουν ο κ. Γιάννης και η κ. Κούλα, ο αγώνας όλων να μην υπάρξει καμιά άλλη Ελένη συνεχίζεται και είναι διαρκής. 

Δίκη Τοπαλούδη: Ισόβια κάθειρξη και 15 έτη στους δύο κατηγορούμενους

«Η οικογένεια Τοπαλούδη θα είναι πάντοτε παρούσα, όπως φυσικά και η ψυχή της Ελενίτσας μας! Ας προσπαθήσουμε όλοι να δημιουργήσουμε μια κοινωνία, ένα περιβάλλον ασφαλέστερο για τα παιδιά μας», καταλήγει η επιστολή.