Μάνα Τοπαλούδη: Η απάντηση στη δήλωση της μάνας του Ροδίτη

«Μακάρι να την είχα κι ας ήταν σαν τη Μυρτώ» είπε συντετριμμένη

Φορώντας το πουλόβερ κι ένα βραχιόλι της κόρης της, η Κούλα Τοπαλούδη μιλά μία μέρα πριν τη συνέχεια της δίκης στη δημοσιογράφο Εύη Γιαρκιά για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Πρόκειται για την τρίτη δικάσιμο για την υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη«Το ταξίδι από το Διδυμότειχο για να έρθουμε στη δίκη είναι ταξίδι πόνου» λέει.

Υπενθυμίζεται ότι η μάνα της άτυχης φοιτήτριας δεν έχει παρακολουθήσει μέχρι τώρα όσα έχουν ειπωθεί στη δικαστική αίθουσα.  Δεν αντέχει να ακούει τα όσα βασανιστήρια υπέστη το παιδί της πριν φύγει από τη ζωή. «Ζωντανή την κόρη μου, την πέταξαν στα βράχια» λέει συντετριμμένη. 

«Μακάρι να είχα την Ελένη κι ας είχε την τύχη της Μυρτούς»

«Αν χειρουργείτο η Ελένη Τοπαλούδη πιθανόν να είχαμε μία περίπτωση Μυρτούς»

Αναφερόμενη στην κατάθεση του ιατροδικαστή, ο οποίος επεσήμανε ότι με χειρουργική επέμβαση πιθανότατα η Ελένη θα ζούσε και ενδεχομένως να είχε την τύχη της Μυρτούς, η μάνα απαντά: «Μακάρι να είχα την Ελένη κι ας είχε την τύχη της Μυρτούς. Μόνο ανάσες άκουγα, ας ζούσε κι ας ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο ή σ’ένα κρεβάτι. Μπορεί και η επιστήμη να έκανε το θαύμα της. Γιατί πέταξαν το παιδί ζωντανό;».

Ένταση στη δίκη Τοπαλούδη: «Την πέταξαν ζωντανή στον γκρεμό»

«Βουίζει το κεφάλι μου από τις τσιρίδες του παιδιού μου»

Η μάνα της Ελένης περιγράφει ότι εδώ και 14 μήνες, κάθε βράδυ, κάθε λεπτό, στριφογυρνούν στις σκέψεις της όσα βίωσε η κόρη της. «Βουίζει το κεφάλι μου από τις τσιρίδες του παιδιού μου» αναφέρει χαρακτηριστικά και διερωτάται πώς είναι δυνατόν να φώναζε η Ελένη ενώ την χτυπούσαν και να μην άκουγε η γιαγιά του Ροδίτη, που ήταν στο διπλανό σπίτι. «Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι άκουγε και δεν έκανε τίποτα» σημείωσε. 

Τι απαντά στη δήλωση της μάνας του Ροδίτη

Υπενθυμίζεται ότι η μάνα του Ροδίτη που κατηγορείται για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας έστειλε για πρώτη φορά το δικό της μήνυμα στη μητέρα της Ελένης, μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star. 

Μητέρα Έλληνα κατηγορούμενου: «Ως μητέρα στέκομαι δίπλα στο παιδί μου»

«Οι στιγμές για την οικογένειά μου είναι εξαιρετικά δύσκολες όχι τώρα που γίνεται η δίκη αλλά εδώ και 14 μήνες. Ως μητέρα στέκομαι δίπλα στο παιδί μου… Ως μητέρα νιώθω τον πόνο της μητέρας της Ελένης. Τα λόγια δεν έχουν σημασία.. Σημασία έχει μόνο η αλήθεια και ελπίζουμε να αποκαλυφθεί στη δίκη. Μακάρι να μην βρισκόμασταν ποτέ σε αυτή τη θέση. Κανένας από εμάς» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του Έλληνα κατηγορούμενου.

«Εγώ, αν τολμούσε το παιδί μου να σκοτώσει και να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή, δε θα το στήριζα! Θα ντρεπόμουν γι’αυτό το παιδί που γέννησα κι έφερα στη ζωή. Αλλά θα ντρεπόμουν παραπάνω που δεν έκανα σωστή δουλειά και δε διαπαιδαγώγησα και δεν ανέθρεψα σωστά. Αυτή η γυναίκα δε νοιάζεται για την Ελένη μου. Νοιάζεται για το δικό της το παιδί που διέπραξε τον χειρότερο φόνο όλων των εποχών. Ο γιος της σκότωσε το δικό μου το παιδί και το πέταξε ζωντανό. Αν αντιστρέψω την ερώτηση… ας έρθει να μου πει πως αισθάνεται».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»