Πετράλωνα: «Τον σκότωσα γιατί έδερνε τη μητέρα μου»

Το βίντεο που δείχνει τον 21χρονο να πετά σακούλες στα σκουπίδια

Παρασκευή ξημερώματα η κάμερα καταστήματος καταγραφεί λίγο πριν τις 02:00 το πρωί μια σκιά να πετά τέσσρις φορές σακούλες σκουπιδιών στον κάδο απορριμμάτων. 

Πετράλωνα: Συνεχίζονται οι έρευνες για το πτώμα του 52χρονου στη χωματερή

Το βίντεο που μετέδωσε αποκλειστικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είναι ένα από αυτά που εξετάζουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας, οι οποίοι ερευνούν τη δολοφονία του 52χρονου στα Πετράλωνα.

Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας για τον άτυχο άνδρα, ο οποίος φέρεται να είχε φρικτό θάνατο μέσα στο σπίτι, όπου είχε βρει καταφύγιο τα τελευταία δύο χρόνια, μιλούν για έναν πολύ καλό άνθρωπο.

Πετράλωνα: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του 52χρονου

Από το πρωί αστυνομικοί της Ασφάλειας έψαχναν στη χωματερή στην Φυλή και για το πτώμα του 52χρονου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το βαφτιστήρι του, με βλέμμα παγωμένο, τους περιέγραψε τη σκηνή του εγκλήματος.

Πετράλωνα: Κάμερα κατέγραψε τον 21χρονο να πετά σακούλες στα σκουπίδια

«Τον σκότωσα και τον τεμάχισα. Μετά βγήκα από το σπίτι και τον πέταξα στα σκουπίδια. Κάποια στιγμή θα γινόταν», είπε.

Μάλιστα σύμφωνα με το Opet Tv, ο 21χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον νονό του γιατί ξυλοκοπούσε τη μητέρα του και ότι το είχε σχεδιάσει εδώ και πολύ καιρό και περίμενε την κατάλληλη στιγμή. 

Αυτή η στιγμή ήρθε, όπως ο ίδιος είπε, όταν είδε τον νονό του να κοιμάται. Τότε πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, του κατάφερε απανωτές μαχαιριές και στη συνέχεια τον τεμάχισε και τον πέταξε σε κάδο έξω από το σπίτι του.

Ο 21χρονος φέρεται επίσης να είπε στους αστυνομικούς ότι δε θα βρουν το μαχαίρι γιατί το ξεφορτώθηκε αμέσως μετά τη δολοφονία του 52χρονου νονού του.

Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανέφεραν ότι ο νεαρός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πάρα πολλές φορές τον έβλεπαν να τρέχει πάνω κάτω στον δρόμο και να λέει ακατάληπτα, ενώ κάποιοι άλλοι τόνισαν ότι δεν είχε την κατάλληλη προσοχή και δεν έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή. 

Ιδιοκτήτης καφενείου: «Τι μου είπε το βαφτιστήρι»

Το θύμα σύχναζε σε ένα καφενείο δίπλα από το σπίτι όπου έμενε. Όλοι τον γνώριζαν και έμειναν άφωνοι από τη δολοφονία του. Πρώτος απ’ όλους, ο ιδιοκτήτης του καφενείου.

«Δεν ήρθε δυο μέρες ο Γιώργος στο καφενείο και ανησύχησα. Πήγα στο σπίτι, βρήκα την μητέρα του νεαρού και μου είπε ότι ο γιος της τον σκότωσε και τον πέταξε στα σκουπίδια. Ο νεαρός που τον ρώτησα μου είπε: “Ας κάνει αυτός τη ζωή του και εμείς την δική μας”. Μετά από όλα αυτά πήρα τηλέφωνο το 100», είπε.

Ο 20χρονος συνελήφθη και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star