Έγκλημα στο Ηράκλειο: Την είχε απειλήσει πριν τη σφάξει με 40 μαχαιριές

Ο καυγάς το προηγούμενο μεσημέρι της δολοφονίας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν 60χρονος δολοφόνησε με 40 μαχαιριές την πρώην κουνιάδα του, μπροστά από το κατάστημά της γιατί τη θεωρούσε υπεύθυνη που η ανιψιά του τον έδιωξε από το σπίτι της. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Μαζί σου» φίλη της άτυχης γυναίκας, ο δράστης το προηγούμενο ακριβώς μεσημέρι της δολοφονίας, την είχε απειλήσει ότι θα της κάνει κακό. 

Δολοφονία μητέρας εστεμμένης: «Δε θυμάμαι τίποτα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα»

Mητέρα εστεμμένης η γυναίκα που μαχαιρώθηκε από τον κουνιάδο της και πέθανε

Ανέβηκε στο ψυγείο για να γλιτώσει από τη μανία του κουνιάδου της

«Το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας της δολοφονίας είχε προηγηθεί ένας καυγάς ανάμεσα στη Μαρίνα και τον πρώην κουνιάδο της, στον οποίον ήμουν μπροστά, όπως και στις απειλές που εκτόξευσε εναντίον της. Της είπε ότι θα της κάνει κακό», είπε η φίλη της 53χρονης. 

Όταν μπήκε στο καφέ που διατηρούσε η φίλη της, εκείνη της έκανε νόημα να πάνε να κάτσουν σε ένα τραπέζι μακριά από εκείνο που καθόταν ο 60χρονος. 

«Τον είδα ότι μας κοίταζε άγρια και κάποια στιγμή σηκώθηκε, απευθύνθηκε σε εμένα και μου είπε “δε στα λέει όλα, τα λέει όπως θέλει και με προσβάλει σε σένα”. Δεν του έδωσα σημασία γιατί φοβήθηκα ότι η Μαρίνα θα του έκανε παρατήρηση και θα γινόταν φασαρία. Μάλιστα του ζήτησε το λόγο και του είπε ότι δε θέλει να κάθεται μαζί του και ότι προτιμά να κάθεται με εμένα. Τότε αυτός της είπε “θα σε εκδικηθώ” κι έφυγε και πήγε στο σπίτι της κόρης της», είπε η φίλη του θύματος. 

Η 53χρονη τότε τηλεφώνησε στην κόρη της και της είπε να τον διώξει από το σπίτι γιατί την απείλησε μέσα στο μαγαζί της. 

Το κορίτσι του ζήτησε να φύγει από το σπίτι και το απόγευμα μάζεψε τα πράγματά του και πήγε στο πατρικό του. 

«Τα είχε με τη μητέρα της ανιψιάς του. Πίστευε ότι αυτή φταίει που τον έδιωξε από το σπίτι. Εγώ τον αντιπαθούσα πολύ, δεν ήταν φιλικός με τον κόσμο. Είχα ακούσει πολύ κακά πράγματα γι’ αυτόν», είπε. 

Η 53χρονη μάλιστα το προηγούμενο βράδυ της είχε εξομολογηθεί ότι φοβόταν πως θα κάνει κακό στα παιδιά της. 

«Ήμουν μαζί της το βράδυ και η κόρη της η Κωνσταντίνα. Τότε είπε στην κόρη της “θα μας κάψει το αμάξι, είναι κακός άνθρωπος”, αλλά το κορίτσι δεν έδωσε σημασία. Εγώ τότε της είπα ότι θα το κάνει γιατί δεν έχει τίποτα να χάσει και στη φυλακή θα έχει κάπου να μείνει και να τρώει τσάμπα», συνέχισε η φίλη της 53χρονης. 

Αύριο ο 60χρονος θα μεταφερθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθεί.