ΧΑΟΣ στην Αττική από το ξαφνικό μπουρίνι-Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Οι καταρρακτώδεις βροχές που σαρώνουν από το πρωί το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα.

Στην Αττική πλημμύρισαν σπίτια και υπόγεια. Σοκαρισμένη η κάτοικος αυτού του σπιτιού στη Σταμάτα είδε το μεσημέρι τα νερά να μπαίνουν στο σπίτι της και την περιουσία της να καταστρέφεται.

Λίγα μέτρα πιο κάτω στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου ο δρόμος πλημμύρισε. Τα ορμητικά νερά παρέσυραν και ντελαπάρισαν ένα αυτοκίνητο.

Στο Διόνυσο στη διώροφη κατοικία, που θα δείτε στο βίντεο, η στάθμη του νερού έφτασε το 1, 5 μέτρο.

Μερικά στενά πιο κάτω ένας ολόκληρός δρόμος μετατράπηκε σε ποτάμι. Τέσσερα υπόγεια στη σειρά πλημμύρισαν και στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα Βόρεια προάστια πλήρωσαν το μεγαλύτερο τίμημα της καταρρακτώδους βροχής που σάρωσε σήμερα το Λεκανοπέδιο. Η Πυροσβεστική δέχτηκε πάνω από 200 κλήσεις για παροχή βοήθειας και απάντληση των υδάτων σε Άνοιξη, Δροσιά, Διόνυσο, Σταμάτα και Άγιο Στέφανο.

Στα Εξάρχεια η δύναμη της βροχής ξερίζωσε ένα δέντρο, το οποίο έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητό, σπάζοντας το πίσω παρμπρίζ.

Μεγάλα τα προβλήματα και στους κεντρικούς δρόμους λόγω της ισχυρής καταιγίδας.

Στην γέφυρα της Λυκόβρυσης και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας τα οχήματα κινήθηκαν με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες λόγω της περιορισμένης ορατότητας.

Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη

Αύριο, Τετάρτη όπως όλα δείχνουν ο καιρός θα συνεχίσει με την ίδια σφοδρότητα. Θα έχουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά το πρωί, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά το απόγευμα, όπου πιθανόν τα φαινόμενα να είναι πρόσκαιρα ισχυρά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΝΙΓΗΚΕ η χώρα στη βροχή! Γέμισε λάσπη η θάλασσα στη Σκόπελο- Υδροστρόβιλοι στη Χαλκιδική

Έγινε η ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ και ΒΡΕΧΕΙ καρέκλες-Πάνω από 200 κλήσεις στην Πυροσβεστική μόνο στην Αττική