ΘΡΙΛΕΡ με το έγκλημα των Μεγάρων- ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ την 4χρονη η θεία της ή είναι άλλος ο ΦΟΝΙΑΣ;

Τα τραύματα στο σώμα της 45χρονης γυναίκας με κουζινομάχαιρο προβληματίζουν τους αστυνομικούς

​Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις για το φρικτό έγκλημα των Μεγάρων. Ένα 4χρονο αγγελούδι εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα όπου ζούσε, ενώ στο πάτωμα, βρέθηκε με κομμένες τις φλέβες της η 45χρονη θεία του.

Το άτυχο κοριτσάκι δεν γνώρισε τη θαλπωρή, καθώς εγκαταλείφθηκε από τους τοξικομανείς γονείς του. Μεγάλωνε με τη θεία του, την 45χρονη Μαρία και τον άνδρα της, οδηγό στο επάγγελμα. Είναι αυτός που σήμερα το μεσημέρι, επιστρέφοντας στο σπίτι βρήκε το κοριτσάκι στραγγαλισμένο και τη γυναίκα του, μέσα σε μια λίμνη αίματος.


Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, το ζευγάρι των θείων έχει δύο ενήλικα παιδιά, δύο γιους, ηλικίας 22 και 18 ετών και παράλληλα είχε αναλάβει την ανατροφή της μικρούλας. Μάλιστα, είχε ζητήσει και την κηδεμονία της. Η 4χρονη ήταν αβάπτιστη, αλλά σύντομα θα βαπτιζόταν και θα έπαιρνε το όνομα, Μαρία. Το όνομα της θείας της, δηλαδή, που τη μεγάλωνε.

Η 45χρονη γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο. Τα τραύματα με κουζινομάχαιρο στις φλέβες των χεριών της, στα πόδια και στο λαιμό, προβληματίζουν τους αστυνομικούς για το αν η ίδια τα προκάλεσε στον εαυτό της ή αν εμπλέκεται στο έγκλημα και κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Γείτονες της αναφέρουν στο star.gr, πως η 45χρονη είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και στο παρελθόν, με χάπια.


Τον γρίφο για τον δράστη του άγριου φονικού θα "φωτίσει" η έκθεση του ιατροδικαστή, η οποία θα δείξει αν η γυναίκα φέρει ίχνη πάλης στο σώμα της.

Η αστυνομία πάντως, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αν και οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν πως δεν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο.

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου