Μύκονος: Χαροπαλεύει 31χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό από μπράβο σε beach bar!

Ξυπνούν μνήμες από τον Αυστραλό Ντουζόν

​Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα σε γνωστό beach bar της Μυκόνου το βράδυ της Κυριακής!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μπράβος του μαγαζιού, έσπασε στο ξύλο 31χρονο Κύπριο πελάτη, ο οποίος με ελικόπτερο μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο «σεκιουριτάς» εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής, μετά το επεισόδιο, ενώ έχει ήδη συλληφθεί ο υπεύθυνος της εταιρείας στην οποία εργαζόταν.

Καρέ-Καρέ το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 23:30. Το θύμα, μαζί με φίλους του προσπάθησε να μπει στο μαγαζί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν Άγγλο. Το συμβάν, προκάλεσε την επέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ και έτσι ο συγκεκριμένος μπράβος πήγε στο σημείο για να «βοηθήσει»!

Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και έχοντας χάσει την ψυχραιμία του γρονθοκόπησε ανελέητα τον νεαρό, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Το θύμα είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και χαροπαλεύει.

H ιστορία του Ντουζόν που είχε συγκλονίσει

H ιστορία του ξυπνά μνήμες από την τραγική υπόθεση του Αυστραλού Ντουζόν που τον Ιούλιο του 2008 είχε χάσει την ζωή μετά από άγριο ξυλοδαρμό μπράβου έξω από μπαρ της Μυκόνου!

Τότε ο Ντουζόν βρισκόταν μαζί με άλλους νεαρούς Αυστραλούς έξω από μπαρ, όταν μετά από παρεξήγηση, δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι με γκλομπ από μπράβο. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν", όπου άφησε την τελευταία του πνοή λίγες μέρες αργότερα.

Ο πατέρας του θύματος Ολιβιερ Ζαμίτ, συγκλόνισε το πανελλήνιο με την απόφασή του να δωρίσει τα όργανα του γιου του για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη.