Στην Ελλάδα παραθέρισε ο βασιλιάς του Μαρόκου με... 200 υπηρέτες να του κάνουν τα γούστα του!

Ξόδεψε 5 εκατ.ευρώ για τις διακοπές του στην Ηλεία(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

​Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην… Ηλεία παραθέρισε ο Βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ, μαζί με την σύζυγό του Πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα και φήμες λένε ότι το ζευγάρι ξόδεψε γύρω στα... 5.000.000 ευρώ για τις επταήμερες διακοπές τους, μαζί με τα περίπου 200 άτομα που τους συνόδευαν.





Ο βασιλιάς, που έφτασε στην χώρα μας με την σύζυγο του, τα δύο παιδιά του και ένα "στόλο" από... φρουρούς, μπάτλερ, γυμναστές και μάγειρες, την περασμένη Τετάρτη, έμεινε σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της περιοχής, ενώ μαζί του ταξίδεψαν ο Αντιβασιλέας καθώς και ο Πρέσβης του Μαρόκου στην Ελλάδα. Στην ίδια παρέα ήταν και άλλα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και αρκετοί φίλοι τους.





Όπως γράφει η ιστοσελίδα ilialive.gr, για την παραμονή του Βασιλιά, έφτασαν στην Ηλεία, αεροπορικώς… εφτά φορτία με πράγματα, από θρόνους, κόκκινα χαλιά, σκηνές, μάρμαρα, προσωπογραφίες του Βασιλιά, έως τρόφιμα, ποτά και χιλιάδες άλλα αντικείμενα.

Όταν... η αυτού μεγαλειότης δεν απολάμβανε τις ομορφιές στην περιοχή των Λουτρών Κυλλήνης, επιβιβάζονταν σε θαλαμηγό και έκανε μαζί με την παρέα του για περίπου τρεις ώρες τον περίπλου της Ζακύνθου!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ με την οικογένειά και τη συνοδεία του, αναχώρησαν μέσω Αράξου και πάλι το απόγευμα της Τρίτης για το Μαρόκο, με την Πριγκίπισσα να εκφράζει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα για ένα νέο γύρο διακοπών.



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ