Σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους μετακόμισε το ζεύγος Βαρουφάκη

Πρόκειται για δυο ενωμένα διαμερίσματα, συνολικού εμβαδού 180 τ.μ

​Σε διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους μετακόμισε το ζεύγος Βαρουφάκη. Το νέο τους σπίτι είναι μάλιστα, σε κομβικό σημείο αφού συνορεύει με το Ελεγκτικό Συνέδριο, την Ευρωκλινική, το μαιευτήριο Έλενα, το υπουργείο Τουρισμού, ενώ λίγο πιο κάτω είναι και το κτίριο της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Σύμφωνα με το protothema, πρόκειται για δυο ενωμένα διαμερίσματα, συνολικού εμβαδού 180 τ.μ και μεγάλη ενιαία βεράντα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νοικιάστηκε μέσω μεσιτικού γραφείου έναντι 800 ευρώ το μήνα.


Ακόμη, σημαντικό ρόλο στην επιλογή του διαμερίσματος φέρεται να έπαιξε ότι στο ισόγειο του λειτουργεί ανεξάρτητο ιδιωτικό πάρκινγκ. Αυτό δεν συνέβαινε στην προηγούμενη γειτονιά του ζευγαριού, γεγονός που καθιστούσε την στάθμευση κοντά στο σπίτι, εξαιρετικά δύσκολη.

Η άφιξη Βαρουφάκη στους Αμπελόκηπους ξάφνιασε τους νέους γείτονες αλλά και τους πρώην ενοίκους του διαμερίσματος που τώρα μένει ο υπουργός.


Οι γείτονες του πάντως χαίρονται με την άφιξη του υπουργού, καθώς ο κ. Βαρουφάκης συνοδεύεται και από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, οι οποίοι θα φρουρούν το σπίτι σε 24ωρη βάση. Οι κάτοικοι εκτιμούν ότι αυτό θα έχει αποτέλεσμα να μειωθούν οι διαρρήξεις.

Το πρωινό της περασμένης Τετάρτης, ο Γιάνης Βαρουφάκης απαθανατίστηκε κατά την έξοδο του από την πολυκατοικία με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος».