Καταγγέλλουσα του περιστατικού με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν υπάρχει πολιτικό κίνητρο»

Ο πρόεδρος των πρατηριούχων υγρών καυσίμων Ευβοίας "στηρίζει" την Πρόεδρο της Βουλής

Η καταγγέλλουσα του περιστατικού σε βενζινάδικο της Αιδηψού, με πρωταγωνίστρια την Πρόεδρο της Βουλής, -η οποία φέρεται να απείλησε υπάλληλο ότι θα απολυθεί επειδή, δεν της άλλαξε το λάστιχο- Βάλια Παναγιωτίδου, απαντά στις φήμες που τη θέλουν να πρόσκειται σε άλλη παράταξη, και πως ήταν κομματικά τα κριτήρια, που την οδήγη��αν να καταγγείλει τη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Καθένας από μας ανήκει κάπου, ψηφίζει κάποιο κόμμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι όταν ένας πολίτης βιώνει κάτι και το καταγγέλλει, υπάρχει πολιτικό κίνητρο. […] Είπα ότι μπορεί να με αμφισβητήσουν αλλά κρίνω αυτά που μπορεί να κάνει λάθος η κυβέρνηση» λέει χαρακτηριστικά η ίδια και προσθέτει:

«Αυτό που έγραψα στο facebook είναι αυτό το οποίο βίωσα απόλυτα. Είναι πολύ επικίνδυνο αυτό που γράφει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αιδηψό, για τον απλό λόγο ότι γύρω στο 2015 δεν γίνεται να ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικού φρονήματος, προκειμένου ένας πολίτης να αναφέρει αυτό που έχει ζήσει. Εδώ βγήκε ο υπάλληλος και ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου, οι οποίοι είναι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και στήριξαν αυτό που είπα».

Την ίδια ώρα, σε αντίλογο, ο πρόεδρος των πρατηριούχων υγρών καυσίμων Ευβοίας, κ.Βαγγέλης Κούκουζας, αναφέρει πως ούτε ο υπάλληλος του βενζινάδικου συμπεριφέρθηκε ευγενικά στην κ.Κωνσταντοπούλου και πως όφειλε να εξυπηρετήσει μια γυναίκα μόνη που έκανε τις διακοπές της στην πατρίδα της και ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι της, αλλά είχε πάθει λάστιχο.