Οι αντιφάσεις "έκαψαν" Μιχαλολιάκο- Πατέλη

Δεν έπεισαν τους ανακριτές

Οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσαν κατά την απολογία τους φαίνεται να «έκαψαν» τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Γιώργο Πατέλη, οι οποίοι πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές οι ισχυρισμοί των δύο κατηγορουμένων εμφανίζουν σημεία είτε αντιφατικά μεταξύ τους είτε αδύναμα στην κοινή λογική, όπως ο ισχυρισμός του Νίκου Μιχαλολιάκου ότι το επίμαχο βράδυ που έπεσε νεκρός ο 34χρονος ράπερ, «κοιμήθηκε νωρίς και ξύπνησε αργά».

«Ένα τέταρτο μετά τη δολοφονία μού τηλεφώνησε ο Ρουπακιάς και μου είπε "σκότωσα άνθρωπο". Εγώ ενημέρωσα αμέσως τον Λαγό. Δεν υπήρχε σχέδιο δολοφονίας ούτε κανείς στη Χρυσή Αυγή ήξερε κάτι» φέρεται να υποστήριξε ο Πατέλης.

Κορυφαία αντίφαση, που σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε κατά τη μαραθώνια διαδικασία των απολογιών, αποτελεί ο ισχυρισμός του γενικού γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου ότι δεν γνωρίζει τον Πατέλη, τη στιγμή που ο ίδιος ο συγκατηγορούμενός του αναφέρει ότι εργάζεται στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

«Εργαζόμουν στα κεντρικά της Χρυσής Αυγής. Ήμουν στην ασφάλεια στην κεντρική είσοδο» φέρεται να είπε ο Γ.Πατέλης, ο οποίος δίνει τη δική του εκδοχή για τις αλλεπάλληλες κλήσεις την επομένη του εγκλήματος από σταθερό τηλέφωνο του κόμματος σε σταθερό του σπιτιού του.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...