Περιφρονούν το κράτος στη Χαλκιδική: Σφραγίζει καταστήματα ο ΣΔΟΕ και τα ξανανοίγουν!

Νέες συλλήψεις από την αστυνομία - Σωρεία παραβάσεων σε καταστήματα

Με απάθεια και φυσικότητα που προκαλούν ερωτηματικά περιφρονούν ορισμένοι στη Χαλκιδική το κράτος.

Δεν πάει καιρός από το σάλο που είχε προκληθεί με το νυχτερινό κέντρο που τραγούδησε ο Πάνος Κιάμος και τον επιχειρηματία που δεν υπάκουσε στο λουκέτο του ΣΔΟΕ, ωστόσο φαίνεται πως το πάθημα δεν έγινε μάθημα στους επιχειρηματίες της περιοχής.

Η αστυνομία προχώρησε χθες σε 2 νέες συλλήψεις για παραβίαση σφράγισης καταστήματος αφού με το που βάζει το λουκέτο ο ΣΔΟΕ, το «σπάνε» και συνεχίζουν κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα!

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων (που έχουν ενταθεί σε μεγάλο βαθμό) της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή της Κασσάνδρειας Χαλκιδικής, εντοπίστηκαν πάνω από 20 παραβάσεις που αφορούσαν -μεταξύ άλλων- στέρηση αδείας μουσικών οργάνων, στέρηση τιμοκαταλόγων, απλή χρήση αιγιαλού άνευ αδείας, στέρηση πιστοποιητικού υγείας κλπ.

Παράλληλα, η αστυνομία (εκτός των 2 ατόμων για παραβίαση σφράγισης καταστήματος) προέβη σε ακόμη 5 συλλήψεις, για παραβάσεις όπως στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διατάραξη κοινής ησυχίας κατόπιν ηχομέτρησης αλλά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.