ΟΙ σπατάλες στο «Ερρίκος Ντυνάν»: Μισθοί 18.000 ευρώ,δώρα Cartier και Louis Vuitton σε ασθενείς

150 άτομα πληρώνονταν αλλά ΔΕΝ πήγαιναν ΠΟΤΕ

​Μισθοί 18.000 ευρώ, πανάκριβες τσάντες Louis Vuitton, κοσμήματα Cartier, λουλούδια ετήσιας δαπάνης 200.000 ευρώ(!), διπλά βιβλία και επιλεκτικές πληρωμές σε συγκεκριμένους εργαζόμενους και προμηθευτές αλλά και προνομιακή τιμολογιακή μεταχείριση σε μεμονωμένες κατηγορίες ασφαλισμένων είναι κάποιες από τις σπατάλες που έγιναν στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» και το έφεραν στο σημείο που είναι σήμερα!

Όλα αυτά περιλαμβάνονται στην έκθεση που συνέταξε ο καθηγητής κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος το 2010 και η οποία έχει διαβιβαστεί ήδη στον Εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση.

Μάλιστα, η διοίκηση του θεραπευτηρίου φαίνεται ιδιαίτερα «γενναιόδωρη» που με την ευκαιρία ονομαστικών εορτών έκανε πανάκριβα δώρα σε συμβούλους και επώνυμους ασθενείς προς σύσφιξη των δημόσιων σχέσεων, όπως εξηγήθηκε αρμοδίως!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου, στην έκθεση υπάρχει αναφορά για νέες κατηγορίες ασφαλισμένων που νοσηλεύονταν στις σουίτες του θεραπευτηρίου.

Αυτό που άφησε άφωνους τους ελεγκτές είναι οι υψηλές αποδοχές στελεχών της διοίκησης αλλά και του πλεονάζοντα προσωπικού που είχε «χρεωθεί» το νοσοκομείο, προκειμένου να εξυπηρετήσει παράγοντες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, που ζητούσαν την πρόσληψή τους.

Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός ότι από τους συνολικά 800 εργαζόμενους στο νοσηλευτικό και διοικητικό τομέα, τουλάχιστον 150 πληρώνονταν μεν, αλλά δεν εμφανίζονταν στο νοσοκομείο και δεν παρείχαν καμία υπηρεσία!

Τουλάχιστον 50 άτομα περιλαμβάνονται στους... «καλοπληρωμένους» του νοσοκομείου, λαμβάνοντας αμοιβές από 5.000 έως και 18.000(!) ευρώ τον μήνα.

Ωστόσο, στην κορυφή της μισθοδοσίας βρίσκεται πρώην υψηλά ιστάμενο στέλεχος του «Ντυνάν» με μηνιαίες αποδοχές ύψους 18.000 ευρώ.

Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που άλλοι εργαζόμενοι του νοσοκομείου παρέμεναν για μήνες απλήρωτοι!​