ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ στο πατρικό σπίτι της Αθηνάς Ωνάση! Είχε κι αυτό την «τύχη» του Σκορπιού

Στα χέρια Ιταλού επιχειρηματία το σπίτι που της αγόρασε η μητέρα της

Την «τύχη» του Σκορπιού είχε το πατρικό σπίτι της Αθηνάς Ωνάση, το οποίο πουλήθηκε για 10 εκατομμύρια ευρώ –ποσό πολύ μικρότερο των αρχικών απαιτήσεων- σε Ιταλό επιχειρηματία.

Πρόκειται για το σπίτι που της αγόρασε η μητέρα της, Χριστίνα Ωνάση. Αν και το έκανε δώρο στον Τιερί Ρουσέλ, απώτερος σκοπός της ήταν η Αθηνά να μεγαλώσει σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον.


Η πανέμορφη αυτή βίλα που βρίσκεται στο χωριό Lussy-sur-Morges κοντά στη Λωζάννη, είναι το μέρος όπου η Αθηνά έμενε μόνιμα, μεγαλώνοντας με τον πατέρα της, τη σύζυγο του, και τα ετεροθαλή της αδέρφια.

Η αρχική τιμή πώλησης πριν από δυο χρόνια για την εν λόγω βίλα ήταν 35 εκ.ευρώ, και οι πιέσεις του Ιταλού επιχειρηματία, επίμονες.

Λίγο τα πολλά έξοδα συντήρησης της, και λίγο ο Ρουσέλ που απουσίαζε συνεχώς από την έπαυλη λόγω υποχρεώσεων, έκαναν την οικογένεια να το σκεφτεί και τελικά να τη δώσει για 10 εκ. ευρώ.

Έτσι, αφού προχώρησαν στην πώληση τη�� η οποία βρήκε απόλυτα σύμφωνη την Αθηνά, μετακόμισαν σε ένα μικρότερο σπίτι, 500 μέτρα από την έπαυλη.