Απειλούν τους Μουσουλμάνους στην Ελλάδα με σφαγή μετά τις 30 Ιουνίου!

Απειλητική-επιστολή στη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας

Νέο σοκ σε σχέση με τη ρατσιστική βία προκαλεί η απειλητική επιστολή προς τη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, με ανατριχιαστικές απειλές και ύβρεις προς όσους μουσουλμάνους διαμένουν στην Ελλάδα, με την οποία καλούνται να εγκαταλείψουν τη χώρα, με τη μορφή τελεσιγράφου, μέχρι τις 30 Ιουνίου!
Σε διαφορετική περίπτωση, απειλούνται σύμφωνα με την επιστολή, η οποία είναι γραμμένη στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα αραβικά με… σφαγή. Η επιστολή, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης έχει ταχυδρομηθεί από το κεντρικό ταχυδρομείο της Αθήνας.
Η ίδια επιστολή είναι γραμμένη σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και όχι χειρόγραφη, ενώ πάνω στο χαρτί είναι τυπωμένο ως φόντο το σήμα της Χρυσής Αυγής.

Για την επιστολή έχει ενημερωθεί επίσης το αρχηγείο όπως και το τμήμα αντιρατσιστικής βίας της ΕΛΑΣ ενώ αξιολογείται η σοβαρότητα της απειλής, καθώς είναι αλήθεια ότι ο καθένας θα μπορούσε να γράψει μία τέτοια επιστολή και να την αποστείλει. Ακόμα και ψεύτικη να αποδειχθεί η απειλή όμως, αποτυπώνει μια συγκεκριμένη και αρρωστημένη νοοτροπία…

Στην επιστολή αναφέρεται:

«Μουσουλμάνοι Δολοφόνοι,
Μέχρι 30 Ιουνίου θα έχετε κλείσει τα μπουρδέλα σας στην Ελλάδα και θα έχετε πάει στο διάλο.

Από την 1η Ιουλίου και μετά όσοι είστε ακόμη εδώ θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο.

Γ@@@ Ισλάμ σας, γ@@@ το Κοράνι σας και γ@@@ τις μάνες σας.
Θα χυθεί αίμα».


​​​​