Γρήγορη και εύκολη συνταγή για ζαμπονοτυρόπιτα με γιαούρτι

Mία λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Πορφύρη

Αν σας αρέσουν οι πίτες αλλά θεωρείτε χρονοβόρα διαδικασία το να κάθεστε να ανοίγετε φύλλο, πάρτε μία συσκευασία φύλλο κρούστας και φτιάξτε την τέλεια γέμιση που έδειξε στους τηλεθεατές της εκπομπής Breakfast@Star ο Γιώργος Πορφύρης

Υπέροχα τυροπιτάκια με μαρμελάδα ντομάτας

Ο σεφ τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef μπήκε στην κουζίνα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές του Star τη διαδικασία.

Υλικά της Συνταγής 

1 συσκευασία φύλλο κρούστας 
500γρ γιαούρτι 
3 αυγά κρόκους 
200 γρ ζαμπόν
200 γρ κασέρι
Ελαιόλαδο
Σουσάμι

Εκτέλεση της Συνταγής 
 
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τους κρόκους. Λαδωνουμε πολύ καλά ένα ταψακι και βάζουμε την πρώτη στρώση από τα φύλλα κρούστας διπλωμένα και πολύ καλά λαδωμένα .  Ξεκινάμε με τη  πρώτη στρώση αλλαντικά τυριά και λούζουμε το ένα μέρος της  γέμισης. Καλύπτουμε το ταψί με ένα φύλλο ανοιγμένο και λαδωμένο και ξεκινάμε την δεύτερη στρωση με τα υλικά και την γέμιση . Τέλος καλύπτουμε με ακόμα ένα φύλλο .  Περνάμε με αυγό και ρίχνουμε το σουσάμι .Ψήνουμε στους 180 για 30 λεπτά.

Δείτε το Breakfast@Star