Eύκολη και γρήγορη συνταγή για το πιο απολαυστικό σπιτικό παγωτό

Τα τέσσερα υλικά για να φτιάξετε ένα παγωτό «όνειρο»

Θέλεις να μάθεις να φτιάχνεις παγωτό στο σπίτι, έτσι ώστε να μπορείς να το καταναλώνεις όποια στιγμή θέλεις, χωρίς να βάζεις τα ρούχα σου και να τρέχεις στο περίπτερο; 

Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι: Φτιάξτε το πιο δροσιστικό frozen yogurt

Ο Χρήστος Μοίρας έχει την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή, για το πιο απολαυστικό παγωτό!

Υλικά της Συνταγής 

  •    500 ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
   •    400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
    •   2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας ή 1 βανιλίνη
    •   150 γρ. μπισκότα κακάο 

Πώς να φτιάξετε το απόλυτο sorbe με γεύση καφέ


Εκτέλεση της Συνταγής 

  • Χτυπάμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί.
  • Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια, ανακατεύοντας απαλά με σπάτουλα ώστε να ενωθούν ομοιόμορφα χωρίς να χάσουμε τον αέρα της σαντιγί.
  • Ρίχνουμε τα σπασμένα μπισκότα μέσα και ανακατεύουμε ελαφρά για να μοιραστούν μέσα στο μείγμα. 
  • Μεταφέρουμε το μείγμα σε δοχείο κατάλληλο για κατάψυξη και το αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες μέχρι να παγώσει καλά. Για πιο κρεμώδες αποτέλεσμα, ανακατεύουμε το παγωτό κάθε 1 - 2 ώρες μέχρι να σφίξει.