Πρωινό Πέμπτης και ο Χρήστος Μοίρας μπήκε στην κουζίνα του Breakfast@star και έδειξε σε όλους τους τηλεθεατές πώς να φτιάξουν το πιο δροσιστικό και νόστιμο frozen yogurt!
Συνταγή για Gazpacho με φράουλες
Απολαύστε την απόλυτη συνταγή του καλοκαιριού!
Υλικά της Συνταγής
• 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι (πλήρες ή 2%)
• 200 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
• 80 γρ. μέλι
• 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
• 300 γρ. κατεψυγμένα φρούτα (μπανάνα, φράουλα κ.α.)
• 30 γρ. αποξηραμένη μπανάνα
• 30 γρ. αποξηραμένο μάνγκο
• Καρύδια (για το γαρνίρισμα)
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έφτιαξε το καλύτερο frozen yogurt!
Εκτέλεση της Συνταγής
- Χτύπησε την κρύα κρέμα γάλακτος με μίξερ χειρός μέχρι να γίνει απαλή σαντιγί. Βάλε τη στο ψυγείο.
- Χτύπησε στο μπλέντερ τα κατεψυγμένα φρούτα μέχρι να γίνουν λείο πουρέ.
- Σε μεγάλο μπολ, ανακάτεψε το γιαούρτι, το μέλι και τη βανίλια. Πρόσθεσε τον πουρέ φρούτων και ανακάτεψε καλά.
- Με απαλές κινήσεις ενσωμάτωσε τη σαντιγί στο μείγμα.
- Σέρβιρε αμέσως και γαρνίρισε με τα αποξηραμένα φρούτα, τριμμένο καρύδι και μέλι.
- Προαιρετικά, βάλε το μείγμα στην κατάψυξη για 1-2 ώρες για πιο σφιχτή υφή.
Δείτε το Breakfast@Star