Ο Σελίμ Σελτζούκ μπήκε σήμερα Τρίτη 1η Νοεμβρίου στην κουζίνα του Breakfast@Star και ετοίμασε ένα πεντανόστιμο πιάτο με άρωμα Ανατολής. Συγκεκριμένα έφτιαξε λαχταριστό κεμπάπ μπεϊτί.
Η Ελένη Καστάνη μας ετοιμάζει αλμυρή κολοκυθόπιτα
Ο πρώην παίκτης του MasterChef έδειξε στους τηλεθεατές βήμα-βήμα τη διαδικασία. Παρακάτω θα βρείτε όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε.
ΚΕΜΠΑΜΠ ΜΠΕΪΤΙ
Υλικά
- 500γρ κιμά μοσχαρίσιο
- 500γρ κιμά αρνίσιο
- 2 σκ.σκόρδο
- 3 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
- 3 πιπεριές κέρατα ψιλοκομμένες
- 1 κ.γ αλάτι
- Πιπέρι
- Μαιντανό
- Κόκκινο καυτερό Πιπέρι
- 4 τορτίγιες
- 200 γρ τριμμένο κίτρινο τυρί
Απολαυστική πατατόπιτα με μπέικον χωρίς φύλλο
Για το ντιπ
- 1 γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.γ ισότ
- 1 κ.γ Καυτερό πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Μπούκοβο