Μυστικά για να φτιάξουμε τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια μας έδωσε ο Παύλος Χάππιλος μέσα από τη στήλη του στην εκπομπή, breakfast@star.
Κεφτεδάκια κοκκινιστά σε φωλιά πατάτας με τοματοπολτό
O σεφ ετοίμασε σουτζουκάκια τα οποία συνόδευσε με βελούδινο πουρέ.
Κεφτεδάκια στο τηγάνι με κόκκινη σάλτσα και τσίλι
Για τα σουτζουκακια
250γρ χοιρινό κιμά
250γρ βοδινό κιμά
200γρ ψωμί του τοστ μπαγιάτικο χωρίς την κόρα
100ml γάλα
1 αυγό
1 κς κύμινο
1 κγ μπουκοβο
2 σκελίδες σκόρδο
1/3 ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη σάλτσα
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κς πελτέ ντομάτας
1 στιλ κανέλας
1 Δάφνη
1 κονκασέ κονσέρβα
Αλάτι,
πιπέρι
Για τον πουρέ
500γρ πατάτες
100γρ βούτυρο
100μλ γάλα
Αλάτι
πιπέρι
Δείτε την εκπομπή breakfast@star