Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που λατρεύουν το γαλακτομπούρεκο; Αν ναι, τότε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη σας προτείνει μια διαφορετική συνταγή για ένα γλυκό που θα ξετρελλάνει μικρούς και μεγάλους.
Πώς να φτιάξετε τηγανιά Κοτόπουλου και Μακαρονοσαλάτα
Η Μαργαρίτα η πρώτη Ελληνίδα MasterChef
Ακολουθούν τα υλικά που χρησιμοποίησε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef γι' αυτό το λαχταριστό γλυκό ταψιού στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».
Cook Beef: O Nίκος Θωμάς φτιάχνει αφράτους ντοματοκεφτέδες
Για την κρέμα σιμιγδαλιού
1,5 λίτρο φρέσκο γάλα
400 γρ. ζάχαρη
70 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
70 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
3 αυγά
2 βανιλίνες
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
100 γρ. λευκή σοκολάτα
Για την κρέμα anglaise
300 γρ. γάλα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
3 στικ βανίλιας
70 γρ. ζάχαρη
5 κρόκους αυγού
1 αυγό ολόκληρο
Για το καραμελωμένο φύλλο
φύλλο κρούστας
ζάχαρη άχνη
βούτυρο
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»