Ριγανάτα μοσχαρίσια μάγουλα στη γάστρα

Mία πεντανόστιμη συνταγή από την Εύα Παρακεντάκη

Ριγανάτα μοσχαρίσια μάγουλα στη γάστρα έφτιαξε η Εύα Παρακεντάκη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πώς να φτιάξετε κεμπάπ γιαουρτλού

Υλικά 

2 κιλά μάγουλα μοσχαρίσια, 4 κρεμμύδια ξερά, 2 κιλά πατάτες, 2 φύλλα δάφνης, 1 κ.σ. ρίγανη ξερή, 5 κλωνάρια ρίγανη φρέσκια, 3 κ.σ. πετιμέζι, 250 ml. κόκκινο κρασί, 1 λίτρο ζωμό κρέατος, 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι - πιπέρι.

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».