Ρεβίθια με καραβίδα και μοσχαρίσιο μεδούλι έδειξε ο καλεσμένος σεφ του MasterClass της Κυριακής 26/4 Νίκος Θωμάς.
Burger μπακαλιάρου από τον Σωτήρη Κοντιζά
Συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος σεφ έδειξε βήμα – βήμα τη διαδικασία για να φτιάξουμε ρεβίθια με μοσχαρίσιο μεδούλι και καραβίδες, αφού πρώτα έχουν βράσει σε ζωμό από κόκκαλα, απ’ το μεδούλι και τα κελύφη απ’ τις καραβίδες.
MasterClass: Πεντανόστιμο τηγανιτό κοτόπουλο!
Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τη συνταγή για μία ρεβιθάδα μελωμένη και μοναδική σε γεύση με έντονες νότες λεμονιού και δενδρολίβανου.