Ρεβίθια με καραβίδα και μοσχαρίσιο μεδούλι

Μία συνταγή του Νίκου Θωμά

Ρεβίθια με καραβίδα και μοσχαρίσιο μεδούλι έδειξε ο καλεσμένος σεφ του MasterClass της Κυριακής 26/4 Νίκος Θωμάς.

Burger μπακαλιάρου από τον Σωτήρη Κοντιζά

Συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος σεφ έδειξε βήμα – βήμα τη διαδικασία για να φτιάξουμε ρεβίθια με μοσχαρίσιο μεδούλι και καραβίδες, αφού πρώτα έχουν βράσει σε ζωμό από κόκκαλα, απ’ το μεδούλι και τα κελύφη απ’ τις καραβίδες. 

MasterClass: Πεντανόστιμο τηγανιτό κοτόπουλο!

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τη συνταγή για μία ρεβιθάδα μελωμένη και μοναδική σε γεύση με έντονες νότες λεμονιού και δενδρολίβανου.