Μία ωραία ιδέα για να συνοδεύσουν τον σολομό έδωσε ο Λάμπρος Βακιάρος στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Σολομός με γλυκόξινη σάλτσα και σαλάτα κους κους
Ο σεφ ετοίμασε σολομό στον φούρνο και ζυμαρικά με σπανάκι και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία για το πώς μπορείτε να το φτιάξετε.
Υγιεινή χορτόπιτα με σπανάκι, σέσκουλα και άγρια χόρτα
Yλικά
2 συσκευασίες πένες με σπανάκι
600 γραμμάρια φιλέτο(χωρίς πέτσα κομμένο σε κύβους)
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 φλ. Φρυγανιά
1/3 ματσάκι μαϊντανό
½ φλιτζάνι παρμεζάνα
Ξύσμα από 1-2 lime
Αλάτι-πιπέρι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" εδώ