Γλυκόξινο μοσχάρι με λαχανικά και ρύζι

Ο Λάμπρος Βακιάρος έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Γλυκόξινο μοσχάρι με λαχανικά και ρύζι έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης. 

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Για τη γλυκόξινη σάλτσα

•    240 γρ. ξύδι με ρόδι
•    130 γρ. σόγια
•    40 γρ. μέλι
•    3 – 4 εκ. τριμμένο τζίντζερ

Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο στον φούρνο
 
Για το μοσχάρι και τα λαχανικά

•    1 κλ. μοσχαρίσια μπριζόλα κόντρα (κομμένη σε λεπτές λωρίδες)
•    45 γρ. + 45 γρ. ελαιόλαδο
•    1 καρότο (κομμένο σε κύβους 0.5 εκ.)
•    1 κόκκινη πιπεριά (κομμένη σε μεγάλους κύβους)
•    1 κίτρινη πιπεριά (κομμένη σε μεγάλους κύβους)
•    3 μικρά κολοκυθάκια (ψιλοκομμένα)
•    250 γρ. μανιτάρια (κομμένα στα 6)
•    200 γρ. μπρόκολο (κομμένο σε πολύ μικρές τούφες)
•    70 γρ. Καβουρδισμένα κάσιους
•    Λευκό σουσάμι για το γαρνίρισμα
•    Ρύζι μπασμάτι για το σερβίρισμα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ