Γλυκόξινο μοσχάρι με λαχανικά και ρύζι έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Για τη γλυκόξινη σάλτσα
• 240 γρ. ξύδι με ρόδι
• 130 γρ. σόγια
• 40 γρ. μέλι
• 3 – 4 εκ. τριμμένο τζίντζερ
Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο στον φούρνο
Για το μοσχάρι και τα λαχανικά
• 1 κλ. μοσχαρίσια μπριζόλα κόντρα (κομμένη σε λεπτές λωρίδες)
• 45 γρ. + 45 γρ. ελαιόλαδο
• 1 καρότο (κομμένο σε κύβους 0.5 εκ.)
• 1 κόκκινη πιπεριά (κομμένη σε μεγάλους κύβους)
• 1 κίτρινη πιπεριά (κομμένη σε μεγάλους κύβους)
• 3 μικρά κολοκυθάκια (ψιλοκομμένα)
• 250 γρ. μανιτάρια (κομμένα στα 6)
• 200 γρ. μπρόκολο (κομμένο σε πολύ μικρές τούφες)
• 70 γρ. Καβουρδισμένα κάσιους
• Λευκό σουσάμι για το γαρνίρισμα
• Ρύζι μπασμάτι για το σερβίρισμα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ