Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης.
Λαχανοντολμάδες με κιμά μανιταριών και αυγολέμονο
Ο σεφ έφτιαξε ρεβιθάδα με κοτόπουλο στον φούρνο και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Μοσχαράκι με πλεξούδες και λαχανικά στη γάστρα
Yλικά
• 500 γρ. ρεβύθια (μουλιασμένα τουλάχιστον για 6 ώρες σε νερό)
• 120 γρ. ελαιόλαδο
• 3 κρεμμύδια (κομμένα σε φέτες)
• 45 γρ. + 60 γρ. κρέμα βαλσάμικo
• 1 φύλλο δάφνης
• 3 κλωναράκια δενδρολίβανο
• 1,000 – 1,250 ml ζωμό κοτόπουλου ή νερό
• 4 μπούτια κοτόπουλο
• Αλάτι – πιπέρι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»