Crystal Eyes: H πιο hot τάση στο μακιγιάζ για το 2022

Πώς θα κάνεις μόνη σου το πιο trending μακιγιάζ ματιών για τη νέα χρονιά

Τα είδαμε στο κόκκινο χαλί από διάφορες A-listers στο Met Gala, ενώ ήδη παρατηρείται στις αναζητήσεις του Pinterest μια αύξηση του 110%. Ο λόγος για τα «crystal eyes», την τάση στο μακιγιάζ που θέλει να στολίζουμε τα μάτια με μικρά πετράδια, γκλίτερ και παγιέτες.

Εσύ ξέρεις να το χρησιμοποιείς το eyelash curler;

Η τάση ξεκίνησε από το 2021, όμως σύμφωνα με τις προβλέψεις των experts θα απογειωθεί μέσα στη νέα χρονιά. 

 

 

Η τεχνική είναι απλή και εύκολη. Τοποθετούμε παγιέτες, στρας ή τα κρυσταλλάκια της επιλογής μας γύρω από τα μάτια για να τονίσουμε το βλέμμα μας.

Θα βγείτε το σαββατοκύριακο; Αυτό είναι το κατάλληλο μακιγιάζ

 

Ο τρόπος για να τα κολλήσουμε είναι εύκολος: Χρησιμοποιούμε μια κόλλα ειδικά σχεδιασμένη για μακιγιάζ και αφήνουμε ελεύθερη τη φαντασία μας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να αντικαταστήσουμε με κρύσταλλους το eyeliner μας αν τοποθετηθούν σε μια νοητή γραμμή στο πάνω και το κάτω μέρος των ματιών. Βέβαια οι makeup pros, όπως η Nikkie Tutorials μάς εμπνέουν και με πιο ευφάνταστα looks δημιουργώντας σχέδια με πολύχρωμους λίθους γύρω από τα μάτια ή κάνοντας ένα statement look με φωσφοριζέ σκιές.

Όποια και να είναι η επιλογή μας, το σίγουρο είναι ότι θα λάμψουμε...

 

@glamwithsuzan Obsessed with this 4 dot eye #makeuptrend what do you think? #makeup #viralmakeup #makeuphacks #makeupfyp #fyp #crystalmakeup ♬ SUMMER WALKER POTENTIAL DRILL REMIX BY ICEE RED - Icee Red

 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy