Αυτή είναι η πιο παράξενη τάση στο μακιγιάζ! Ούτε που πιστεύεις πως υπάρχει

Είναι το αντίθετο των monochromatic looks που βλέπαμε τον τελευταίο καιρό

Όχι πολύ καιρό πριν -περίπου 4 μήνες- ήταν ολοφάνερο ότι ο κόσμος της ομορφιάς είχε υποκύψει στην τάση του matchy matchy. Μάτια, χείλη, μάγουλα όλα στην ίδια απόχρωση, ενώ η JLo είχε πάρει ένα βήμα παραπέρα την τάση βάφοντας τα νύχια της στην ίδια μωβ απόχρωση με το μακιγιάζ της...

Καλοκαίρι 2020 - Makeup tutorial: Δροσερό μακιγιάζ με μία μόνο παλέτα!

Τώρα ξέχνα τα όλα αυτά. Οι beautistas δεν άργησαν να πάνε αντίθετα στο ρεύμα και να επισκιάσουν το πολυφορεμένο trend με ένα look που δύσκολα θα φορούσε η μάζα. Πρόκειται για την mismatched eye-shadow τάση που είδαμε να εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στο feed των πιο ενημερωμένων makeup addicts.

 

 

Μπορεί σαν όρος να σου φέρνει στο μυαλό το μακιγιάζ της Harley Quinn στην πρόσφατη ταινία με την Margot Robbie και το χαρακτηριστικό της eye look με την πασαλειμμένη ροζ σκιά στο ένα μάτι και την τυρκουάζ στο άλλο, όμως πρόκειται για κάτι πιο περίπλοκο, πιο φρέσκο και πιο καλοκαιρινό.

Έχεις παραπανίσια κιλά; Tips για να είσαι πάντα κομψή και όμορφη

Το look θέλει τους fanatics του μακιγιάζ που το υιοθετούν να παίρνουν δύο ή και περισσότερες διαφορετικές σκιές σε κόντρα χρώματα για το κάθε βλέφαρο κι από εκεί και πέρα να κάνουν το δικό τους δημιουργικό ''παιχνίδι'' με σχέδια στα βλέφαρά τους ή ακόμα και να επιστρατεύουν κι άλλα έντονα χρώματα για πιο ''έξαλλες'' καταστάσεις.

Πάρε μια ιδέα για το πώς ακολούθησαν την τάση τα Insta-girl και... αν τολμάς, κάνε τα δικά σου κόλπα στην επόμενη σου έξοδο.

 

 

i

 

 

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:mylife.com.cy