Μόνο στο star.gr: τους... ανταγωνιστές καλεί στο πρωινό ο Φερεντίνος!

Θέλει Αρναούτογλου και Λιάγκα στην εκπομπή!

Διακαναλικό πρωινό φαίνεται πως σκέφτεται να κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος κάλεσε στο πλατό του τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Star!

«Θα ήθελα να έρθει στην εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Ξέρω ότι δεν βγαίνει συχνά, είναι και σε άλλο κανάλι, θα έχει ενδιαφέρον», είπε ο Χρήστος και συνέχισε: «θα ήθελα να έρθει και ο Γιώργος Λιάγκας».

Άντε ο Άρνι να έρθει μιας και δεν κάνει κάτι 10:00 - 13:00 τις καθημερινές. Ο Λιάγκας πώς θα έρθει βρε άνθρωπε; Θα αφήσει την Φαίη μόνη στο πλατό και θα πάει στην ανταγωνιστική εκπομπή;

«Δεν έχω άγχος ποιός προηγείται. Οι άλλοι έχουν ένα χρόνο προϋπηρεσία, εμείς είμαστε ακόμα στο ζέσταμα. Τσούκου - τσούκου θα περάσουμε και στην αντεπίθεση», σχολίασε ο παρουσιαστής για τα νούμερα της AGB, ενώ παραδέχθηκε πως τηλεόραση χωρίς ανταγωνισμό δεν υπάρχει.

Παράλληλα, ο Χρήστος διέψευσε τις φήμες που θέλουν την Χριστίνα Πολίτη να έχει δυσαρεστηθεί με τον χρόνο που έχει στην εκπομπή, ενώ υποστήριξε πως με κάθε μέλος της ομάδας υπάρχει κάτι ξεχωριστό.