Tι θα γίνει στο φινάλε: happy end στα «Μυστικά της Εδέμ»

Μάθετε όλες τις εξελίξεις

Με δύο τραγικά γεγονότα αλλά με happy ending θα μας αποχαιρετήσουν τα «Μυστικα Της Εδέμ». Έπειτα από τρία χρόνια, το δίδυμο Ακρίτα - Κυρίτση επιφυλάσσει για τους πρωταγωνιστές καλές στιγμές και η κάμερα τους αφήνει εκεί που τους βρήκε: στην παραλία, την νύχτα των Λεοντιδών!

Τα κακά μαντάτα είναι το εγκεφαλικό της Αντιγόνης και ο θάνατος του Ηλία, ενώ αίσιο τέλος θα έχει ο έρωτας του Στέφανου με την Εριέττα, καθώς και οι περιπέτειες των υπολοίπων.

Στέφανος - Εριέττα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της μάνας και της αδερφής του, ο Στέφανος θα κάνει μια βόλτα στη θάλασσα και εκεί θα πάρει την μεγάλη απόφαση: να τρέξει να προλάβει την Εριέττα! Αφού την βρει στο αεροδρόμιο, θα ταξιδέψουν μαζί και θα τους δούμε ευτυχισμένους και λίγο πριν πέσει η αυλαία της σειράς, που θα μας μεταφέρει 15 χρόνια μετά.

Εύα - Λευτέρης

Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία: η Μαρίλια έχει πάρει σημαντική ειδικότητα στην ιατρική, ο Άγγελος είναι ένα παλικάρι 17 ετών και η οικογένεια μεγαλώνει με την Φοίβη, που θα την δούμε σε ηλικία 14 ετών.

Νικόλας - Δάφνη

Με τον Μάριo κοντά στα 20, Νικόλας και Δάφνη θα αποκτήσουν τον Ηλία, ενώ ο έρωτας τους πρωτότοκου γιού τους με την Ρεγγίνα, την κόρη του Λουκά και της Νόρας, θα ανάψει «φωτιές».

Επιστρέφουν Πέτρος - Μελίτα

Καθώς πέφτουν οι τίτλοι τέλους, θα δούμε τον Πέτρο και την Μελίτα να επιστρέφουν στις οικογένειές τους. Η Αμαλία τους περιμένει πώς και πώς, ενώ η Μελίτα -μετά την μακρόχρονη νοσηλεία της- μοιάζει να είναι καλά πλέον.

Φινάλε εκεί που άρχισαν όλα

Η σειρά που αγάπησε το κοινό θα ολοκληρωθεί εκεί απ’ όπου ξεκίνησε: ο Νικόλας, η Δάφνη, ο Λουκάς, η Νόρα, ο Λευτέρης, η Εύα και τα παιδιά τους κάνουν έναν απολογισμό με χιούμορ και συγκίνηση, στην παραλία, την νύχτα των Λεοντιδών...

πηγή: TV Ζάπινγκ