Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και το star.gr «εισέβαλε» στη βίλα του MasterChef και έμαθε τα πάντα για το μοσχάρι και τις κοπές. Ο Σωτήρης μάς έδωσε τα «φώτα» του για το πώς θα πετύχουμε το τέλειο μοσχάρι στο σπίτι μας. Αν θέλεις κι εσύ να... γλείφεις τα δάχτυλά σου με το φιλέτο που έφτιαξες, ακολούθησε τα tips του Σωτήρη.
Εύκολο γλυκό για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου!
- Επιλέγουμε καλής ποιότητας κοπή
- Αφήνουμε το μοσχάρι εκτός ψυγείου για περίπου 40'
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι
- Ψήνουμε όπως προτιμάμε - Ιδανικά Medium
Όπως τόνισε ο MasterChef Σωτήρης, τo φιλέτο είναι λιπαρό και μπορούμε να συνδυάσουμε με πολλά, όπως για παράδειγμα με μανιτάρια πλευρώτους, με σπαράγγια, με τηγανιτές πατάτες, με πουρέ και φυσικά, μπορούμε να το απολαύσουμε σκέτο με λαδορίγανη!
Κάμερα - Μοντάζ: Amber Doku