Μάθετε όλες τις εξελίξεις από τις «Κούκλες»!

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια;

Οι «Κούκλες» του Mega έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού, που σίγουρα θέλει να μάθει την συνέχεια! Μάθετε λοιπόν όλες τις λεπτομέρειες:

Όσο περνούν τα επεισόδια, τα πράγματα περιπλέκονται πολύ στις ζωές της «Μιμής» (Ράνια Σχίζα), «Κορίνας» (Δήμητρα Ματσούκα), «Κατερίνα» (Λίνα Σακκά) και της «Άννα» (Μαρία Ζορμπά).

Η φιλία τους μάλιστα θα τεθεί σε κίνδυνο, ενώ τα ειδύλλια γίνονται όλο και πιο σύνθετα.

Η σχέση της Κορίνας και του Ορέστη (Μ. Χατζηδάκη) θα περάσει από 40 κύματα, όταν η γυναίκα του Σίσσυ (Αλίνα Κωτσοβούλου) θα αντιληφθεί τον παράνομο δεσμό τους.

Την ίδια ώρα ο Παύλος (Αστέριος Πελτέκης) ερωτεύεται όλο και πιο βαθιά την Κατερίνα, η οποία έχει να αντιμετωπίσει την άφιξη της μητέ��ας της (Σόφη Ζανίνου) που έχει σκοπό να φτιάξει τις διαταραγμένες σχέσεις με την αδερφή της,Νατάσσα (Χριστίνα Μητροπούλου).

Η Μιμή συνεχίζει να προσπαθεί να ξανακερδίσει την κόρη της, ενώ η μεγάλη ανατροπή έρχεται από την Άννα και τον Γιώργο, που θα ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί!

Ο Αστέριος Πελτέκης (Παύλος) μίλησε στoHELLO! για την σειρά και ευχήθηκε «να αρχίσουν να βλέπουν την σειρά περισσότεροι άντρες, γιατί θα βγουν κερδισμένοι μαθαίνοντας πολλά πράγματα για την γυναικεία ψυχολογία».