«Πέτρο κράτα γερά» - Η Βίκυ Πρωτογεράκη στηρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη

Θα έκανε αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου αν ήταν στη θέση του Φιλιππίδη;

Είναι από τις ηθοποιούς που ουκ ολίγες φορές έχει στηρίξει δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη στη δικαστική του διαμάχη. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η Βίκυ Πρωτογεράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια Σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη, μένοντας πιστή στη στήριξη της.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στέλνει μήνυμα στη Σίσσυ Χρηστίδου κι εκείνη απαντά

«Κατά τη γνώμη μου, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες, γιατί οι απόπειρες έτσι όπως ήταν δομημένη η δικογραφία δεν αποδεικνύονταν. Θεωρώ ότι θα αθωωθεί στο εφετείο. Αν αυτή η δικογραφία πάει στον Άρειο Πάγο, σίγουρα θα γυρίσει πίσω. Κατά την άποψή μου, έτσι όπως είναι η δικογραφία φτιαγμένη δεν προκύπτει από πουθενά η απόπειρα. Κάτι άλλο μπορεί. Για απόπειρα βιασμού δε βγαίνει.» δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

Οργισμένη η Βίκυ Πρωτογεράκη στον Λιάγκα: «Ψεύδεται ασύστολα ο κύριος!»

«Δεν μετάνιωσα που κατέθεσα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Γιατί να μετανιώσω; Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου κι εγώ θα έκανα αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να αμφισβητείς τη δικαιοσύνη. Ο Πέτρος δεν θέλει να επιστρέψει στο θέατρο, τους σιχάθηκε όλους. Βλέπω ότι και το παιδί του δεν μπορεί να βρει δουλειά. Αυτό δεν είναι σωστό. Τι φταίει το παιδί του; Εγώ θα έλεγα στον Πέτρο να κρατήσει γερά, να μη στεναχωριέται, μπόρα είναι και θα περάσει και πιστεύω πως στο τέλος θα δικαιωθεί»