Καραμέρος-Χαριτάτος: Απαντούν εάν μένουν ή φεύγουν

«Σεβαστείτε τον Γιώργο Παπαδάκη»

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να ξεκινήσουν την εκπομπή τους την Τρίτη (04/01) ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος και απάντησαν σε όσα ακούγονται για την μετακίνησή τους στην πολύ πρωινή ζώνη, στην θέση μάλιστα του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο Σπύρος Χαριτάτος επικαλέστηκε μία τηλεθεάτρια 80 ετών, την κα Κατερίνα, η οποία του τηλεφώνησε για να τον ρωτήσει εάν φεύγουν και εάν ισχύουν όσα ακούγονται περί αντικατάστασής της από τουρκικά σήριαλ, μετά την φημολογία ότι στην θέση της εκπομπής ενδεχομένως να παιχτούν ακόμη και επαναλήψεις τουρκικών σιερών. «Με πήρε λοιπόν τηλέφωνο και με ρώτησε: Φεύγετε Σπύρο μου, όχι μην φύγετε γιατί δεν μπορώ να βλέπω Τούρκους!»

Θέλει δηλαδή να μας πει ο Σπύρος ότι η 80χρονη κυρία από την Κατερίνη ενδιαφέρεται για το εάν οι δυο τους θα μείνουν ή θα φύγουν και δεν… εφηύρε κάτι απλά ως άλλοθι για να πει αυτό που ήθελε… Και συνέχισε: «Ε, είπαν και έγραψαν όσα ήθελαν και μετά είπαν οι συνάδελφοί μας: Ο,τι και να πούμε για τους Καραμεροχαριτάτους, αυτοί δεν θα απαντήσουν: Οπότε για αυτούς θα πούμε!»

Και κατέληξε: «Σας παρακαλούμε μόνον να σεβαστείτε ένα τηλεοπτικό ιερό παρουσιαστή, ίσως από τους καλύτερους που ανέδειξε ποτέ η τηλεόραση, τον Γιώργο Παπαδάκη». Ο Γιώργος Καραμέρος κατέληξε: «Ναι, έτσι είν��ι γιατί όλα αυτά εμπεριέχουν σπόντες και καραμπόλες που μπορεί να είναι και επικίνδυνες».

Σημειωτέον, βέβαια, ότι όλα αυτά τα είπαν αφού ευχαρίστησαν τους συναδέλφους τους που δημιούργησαν αυτό το άσχημο κλίμα εις βάρος τους. Εν ολίγοις, έβγαλαν τρελούς όλους τους υπόλοιπους. Συγγνώμη παιδιά, αλλά όλοι οι υπόλοιποι μετέφεραν απλά συγκεκριμένα λεγόμενα και δηλώσεις πασίγνωστων προσώπων που είχαν μιλήσει με άτομα μέσα από το ίδιο το κανάλι του Αμαρουσίου. Εάν οι άλλοι φταίνε και για αυτό, τότε τι να πούμε… Εάν δεν επιβεβαιωθούμε, πείτε μας ότι κάναμε λάθος…