«Στην υγεία μας» με X-Factor στην αλλαγή του χρόνου!

Τηλεοπτικό ποδαρικό με Σάκη οι περισσότεροι Έλληνες

«Στη υγείας μας» και… «φύγαμεεεε» είπαν τις ευχές για «καλή χρονιά» οι περισσότεροι Έλληνες, όπως προκύπτει από την τηλεθέαση στο διάστημα 00.00- 00.15, δηλαδή κατά την αλλαγή του χρόνου.


Στην πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών, τηλεοπτικό ποδαρικό έκανε ο Σάκης Ρουβάς και το X-Factor με εκλεκτό καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο, αφού το 31,5% των ανοικτών δεκτών τηλεόρασης προτίμησαν το δημοφιλές πρόγραμμα.


Με οριακή διαφορά, πίσω από το Χ-Factor, ακολούθησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην υγεία μας». Ο δημοφιλής ηθοποιός-παρουσιαστής σε μία εκπομπή με κεντρικό πρόσωπο τη Γλυκερία και εκλεκτούς καλεσμένους -μεταξύ των οποίων οι Καραμεροχαριτάτοι, ο Γ. Θεοφάνους, ο Γ. Τσιμιτσέλης, ο Άλ. Κούρκουλος και ο Κ. Μακεδόνας- κατάφερε να σημειώσει ποσοστό31.2%. Δέκα λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου, πάντως, ο Σπύρος Παπαδόπουλός συνδέθηκε ζωντανά με το Σύνταγμα και μετέδωσε την αλλαγή του χρόνου από εκεί.


Τα υπόλοιπα κανάλια σημείωσαν μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης με τον ALPHAνα σημειώνει 7,4%, το ALTER 5,8%, το STAR 5,4%, MEGA 3,9%, η ΕΤ1 2,5% και ο ΣΚΑΪ 2,1%.