Αυτή η νύχτα μένει: Η Ελένη Ρουσσινού έκανε αποκαλύψεις για τον ρόλο της

Υποδύεται τη Μαρίνα, τη γυναίκα που αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η νέα σειρά του Alpha «Aυτή η νύχτα μένει».

Η πρωταγωνίστρια της σειράς που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η Ελένη Ρουσσινού, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ελένη Ρουσσινού

Η Ελένη Ρουσσινού υποδύεται τη Μαρίνα, τη γυναίκα που αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου για δύο άντρες, τον Στρατή (Βασίλης Μπισμπίκης) και τον ευυπόληπτο δήμαρχο (Γιάννης Στάνκογλου).

«Προφανώς παντρεύτηκα τη δεκαετία του 60 που ακολουθούσαν άλλες συμβάσεις. Επειδή χρεοκόπησε η οικογένειά της, η Μαρίνα αναγκάστηκε να παντρευτεί έναν φέρελπη νέο, τον μετέπειτα δήμαρχο ακολουθώντας τις συμβάσεις. Τους τελευταίους 6 μήνες πριν πεθάνει απατούσε τον σύζυγό της. Πάντα ήταν ερωτευμένη  και πάντα περίμενε τον Στρατή» είπε για τον ρόλο της η Ελένη Ρουσσινού.

Αυτή η νύχτα μένει: To ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης

Σε άλλο σημείο η ηθοποιός ανέφερε, «Η Μαρίνα πέθανε σε ένα τροχαίο ατύχημα, θα το δούμε στην πορεία. Ο δήμαρχος ήταν πιστός από όσο ξέρω. Η Μαρίνα δεν είχε καμία επαφή με τη νύχτα. Πυροδοτεί τις εξελίξεις και σε άλλους ήρωες στη σειρά. Έχω κι εγώ πολλά μυστικά! Στην αρχή είχα την ελπίδα ότι ο ρόλος θα είχε σχέση με τα μπουζούκια γιατί θα ήταν κόντρα ρόλος. Η Μαρίνα είναι πιο κοντά στις δικές μου ποιότητες ως Ελένη και είναι πιο ασφαλές για μένα» είπε η ηθοποιός».