Κλόντια Ρασέλ: «Ο Βασάλος μου θυμίζει τη μικρή μου»

Όσα είπαν με την κόρη της Θεοδώρα Ρασέλ στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Το ζευγάρι - έκπληξη του «Asia Expres», η Θεοδώρα Ρασέλ με τη μητέρα της Κλόντια, βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Μαμά και κόρη έχουν κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων τους και των τηλεθεατών, καθώς δεν παραιτούνται ποτέ από τις δοκιμασίες. Αντίθετα προσπαθούν μέχρι το τέλος.

Asia Express: Κόντεψε να καταρρεύσει η Κλόντια Ρασέλ - Τι συνέβη;

Η Θοεδώρα Ρασέλ με τη μητέρα της, Κλόντια, στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Οι ίδιες αποκάλυψαν στη Ζήνα Κουτσελίνη πως έχουν μέλλον στο ταξιδιωτικό παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να προβαίνουν σε περισσότερες λεπτομέρειες. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η κυρία Κλόντια τόνισε ότι τα πήγαινε καλύτερα από την κόρη της στην επικοινωνία. Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM από την άλλη παραδέχτηκε πως αν δεν είχε τη μητέρα της στο πλευρό της, θα αποχωρούσε από την πρώτη μέρα. 

Ρασέλ GNTM: «Δε θέλω να ξοδέψω σάλιο για εκείνον»

Η Θεοδώρα Ρασέλ περιγράφει την εμπειρία της στο Asia Express

Αν μπορούσε η Κλόντια να αλλάξει ζευγάρι, θα επέλεγε για συνοδοιπόρο της στο ταξίδι τον Κωσταντίνο Βασάλο, που είναι «ωραίο παιδί», όπως σχολίασε αστειευόμενη η Θεοδώρα - Ρασέλ, για να την πειράξει. 

«Ο Βασάλος έχει πολύ καλές αρχές. Μου θυμίζει τη μικρή μου. Τον έβλεπα σαν το παιδί μου».

Αμφότερες τόνισαν πόσο σκληρές ήταν οι συνθήκες διαβίωσης, ενώ εστίασαν και στις πρώτες τους μέρες στην Ασία, οι οποίες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, καθώς δεν είχαν προσαρμοστεί ακόμα στο περιβάλλον.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»