Ούτε ένας, ούτε δύο οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef

Ποιον «έσωσε» η Φανή με την κάρτα ασυλίας;

Ανατροπή στους υποψήφιους της μπλε ομάδας που ηττήθηκε στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του MasterChef, έφερε η απόφαση της Φανής να «σώσει» έναν από τους συμπαίκτες της!

MasterChef 2022: Ο Νίκος αποχώρησε για δεύτερη και οριστική φορά!

Η απόφαση της Φανής... ανακάτεψε και πάλι την τράπουλα!

Απογοητευμένος ο Δημήτρης με τους συμπαίκτες του: «Κοψ’ το λίγο!»

Παρότι πλέον «κόκκινη», η 22χρονη επίδοξη σεφ, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας που κέρδισε, έτσι ώστε να είναι ασφαλής και να μη μαγειρέψει στη δοκιμασία αποχώρησης ο Βασίλης

«Χαμός» στην μπλε ομάδα με την ψηφοφορία για την αποχώρηση!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς εξήγησε στους υποψήφιους προς αποχώρηση πώς έχουν τα πράγματα μετά την κάρτα ασυλίας που χρησιμοποίησε η Φανή

Αυτή η κίνηση έφερε μια απίστευτη ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση, αφού έγιναν… πέντε! Για ποιο λόγο; Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς μετά τον Δημήτρη και τον Γιάννο, λόγω τριπλής ισοψηφίας δε βγήκε τρίτος, αλλά τρεις ακόμα παίκτες, συγκεκριμένα ο Νίκος, ο Σταύρος και η Βασιλική.  

Χρησιμοποίησε η Φανή την κάρτα ασυλίας του MasterChef ή όχι;

Η ανακοίνωση των πέντε υποψήφιων άφησε τους επίδοξους σεφ με το στόμα ανοικτό!

Κατέρρευσε η Ελισάβετ στην ψηφοφορία - Τι έκανε με τις ψήφους της;

«Υπό άλλες συνθήκες την τριπλή αυτή ισοψηφία θα έλυνε ο αρχηγός, αλλά επειδή είναι κι αυτός μέρος στη δοκιμασία αποχώρησης, δεν μπορεί. Συνεπώς θα μαγειρέψουν και οι τρεις. Πέντε άτομα μαγειρεύουν στη δοκιμασία που ακολουθεί», ανακοίνωσε ο κριτής.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022