Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη που δέχτηκε on air

Καλημέρισε τους τηλεθεατές από το νέο της σπίτι

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ανανεωμένη καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι, αφού από σήμερα και για όλη την υπόλοιπη σεζόν θα καλημερίζει το κοινό μέσα από τη συχνότητα του Alpha με την εκπομπή της «Super Κατερίνα». 

Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές του συντρόφου της λίγο πριν την πρεμιέρα της

Η ξανθιά παρουσιάστρια υποδέχτηκε τους συνεργάτες της στο ροζ στούντιο, ενώ από την πρώτη μέρα δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις. 

Συγκεκριμένα η γιαγιά της Κατερίνας Καινούργιου, στην οποία τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία, βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή και έστειλε on air τις ευχές στην εγγονή της. 

Καινούργιου: Η ευτυχία μου θα ολοκληρωθεί με ένα παιδί και όχι με έναν γάμο

«Το πιο όμορφο πλατό που έχω δει. Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές καλή σεζόν να έχουμε… Έχω την πολύ μεγάλη χαρά από σήμερα να σας καλωσορίζω στο νέο μου τηλεοπτικό σπίτι τον Alpha. Aπό αυτό το κανάλι, μπορεί να μην ξεκίνησα, αλλά αναδείχθηκα στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη και έγινα καλύτερη και κατάλαβα πόσο αγαπώ αυτό που κάνω…

Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια που πέρασαν άλλαξαν πολλά και ανυπομονώ να σας παρουσιάσω αυτά που έχουμε ετοιμάσει. Η εκπομπή ονομάζεται Super Κατερίνα, σε κάποιους μπορεί να θυμίζει το περιοδικό σε άλλους μια σουπερ ηρωίδα, σε καμία περίπτωση δεν είμαι εγώ Super αλλά έχουμε ετοιμάσει μια super εκπομπή», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας στην έναρξη της εκπομπής της.