Άση Μπήλιου: Τι μας επιφυλάσσει το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό;

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για την εβδομάδα που ξεκίνησε έκανε το πρωί της Δευτέρας (05/07), η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Δείτε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για τα  ζώδια


«H Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της (στην καλύτερη δυνατή θέση δηλαδή στον ζωδιακό) στον Ταύρο, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μάλιστα, είναι σχεδόν η πιο σταθερή και χωρίς δύσκολες όψεις Δευτέρα, μετά από αρκετές ημέρες με δυσκολίες που προηγήθηκαν και που έπονται», είπε αρχικά η γνωστή αστρολόγος.


«Στην ημέρα κυριαρχεί το εξάγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια όψη ιδιαίτερα υποστηρικτική στο να εκφραστούμε δημιουργικά και με περισσότερη έμπνευση. Όταν ο Ουρανός εμπλέκεται σε αρμονικές όψεις είναι οι μέρες που μπορεί να έχουμε αλλαγές, αλλά χωρίς να προκαλείται χάος και αταξία. Είναι μια πιο πρακτική γήινη Σελήνη, η οποία μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις μας και να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας. Στις 07:57μμ η Σελήνη θα βγει σε φάση εκτός πορείας μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης», πρόσθεσε η Άση Μπήλιου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»