Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Το μενού της για τη «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef μαγείρεψε για τους συντελεστές

Στο χωριό της νικήτριας του ΜasterChef οι «Κου Κου»

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, μετά τη νίκη της στον διαγωνισμό, επέστρεψε στο νησί της, τη Μυτιλήνη.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Στο χωριό της νικήτριας του ΜasterChef οι «Κου Κου»

Μάλιστα, ήταν η βασική chef στο δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στους συντελεστές της ταινίας – υπερπαραγωγής «Σμύρνη μου αγαπημένη». 

Ο δημοσιογράφος της «Φωλιάς των Κου Κου», Ισίδωρος Φίκαρης ήταν εκεί και απαθανάτισε το ιδιαίτερο μενού της ταλαντούχας Μαργαρίτας.

Δείτε τα πιάτα που έφτιαξε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη; 

Σαλάτα: Αμπελοφάσουλα, καρότο, δαμάσκηνα, γραβιέρα Μυτιλήνης και dressing με ταχίνι

Ορεκτικό 1: Φάβα με ψητό χταπόδι και πίκλες κρεμμυδιού

Ορεκτικό 2: Κολοκυθανθοί και ντολμαδάκια θαλασσινών, αρωματισμένα με ούζο Μυτιλήνης

Κυρίως πιάτο: Μπαλοτίνα τσαούσι με λαχανικά και κραμπλ τραχανά Μυτιλήνης

Γλυκό: Αποδομημένο Γαλακτομπούρεκο

Όπως είχε αποκαλύψει το πρωί της Πέμπτης η Μαργαρίτα στους «Κου Κου», το γλυκό ήταν συνταγή του συντρόφου της, Χρήστου, την οποία «πείραξε» λίγο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»