Διονύσης Σχοινάς: «Είναι δύσκολο να γίνει το αφιέρωμα στον Φοίβο»

Η Καίτη αποκάλυψε ποιο είναι το κοινό στοιχείο του χαρακτήρα τους

Πολλή συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες μέρες γύρω από το μεγάλο αφιέρωμα που θα γίνει για τον στιχουργό «Φοίβο» στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου καθώς πολλοί τραγουδιστές ανέφεραν πως δε θα παρευρεθούν λόγω υποχρεώσεων.

Ο Διονύσης Σχοινάς μιλώντας στην εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» ανέφερε πως ένα τέτοιο αφιέρωμα είναι αδύνατον να γίνει:

«Εγώ το βλέπω πολύ δύσκολο να γίνει ένα αφιέρωμα στον Φοίβο. Είναι πολλά και πολύ μεγάλα τα ονόματα που έχουν τραγουδήσει Φοίβο και σας το υπογράφω πως δεν πρόκειται ποτέ να βρεθούν όλοι αυτοί μαζί» τόνισε ο τραγουδιστής με την Καίτη Γαρμπή να επισημαίνει πως  θα ήθελε να γίνει το  αφιέρωμα στον Φοίβο αλλά προηγείται πρώτα ένα δικό της αφιέρωμα.

Γαρμπή - Σχοινάς: Μοιράζονται αγαπημένες προσωπικές φωτογραφίες τους

Το ζευγάρι μπορεί να είναι παντρεμένο πάνω από 20 χρόνια, όμως όπως εξομολογήθηκε ο Διονύσης Σχοινάς «ο έρωτάς όσο περνάνε τα χρόνια, μεγαλώνει».

Κουτσόπουλος: Οι στίχοι στο Twitter και η χιουμοριστική απάντηση της Γαρμπή

«Είναι πολύ όμορφο να είσαι πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο. Όλα αυτά που λένε πως φεύγει ο έρωτας είναι ψέμα. Μεγαλώνει ο έρωτας. Μακάρι να αγαπήσεις τον χαρακτήρα του συντρόφου σου γιατί η ομορφιά συνηθίζεται» τόνισε ο χαρακτηριστικά. 
Όπως επεσήμανε η Καίτη Γαρμπή ένα από τα πιο δυνατά τους στοιχεία είναι πως έχουν χιούμορ και ευτυχώς έχει και το παιδί τους.

«Είμαστε μία οικογένεια που γελάμε πολύ» τόνισε η ερμηνεύτρια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή  «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ