Γιώργος Μαυρίδης: Το μήνυμα λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής

Τι έγραψε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

O Γιώργος πόσταρε αποσπάσματα από την εκπομπή του στο Instagram

Περιπετειώδες ήταν το 2020 για τον Γιώργο Μαυρίδη, αφού μετά τη σύλληψή του στο Μεξικό τον περασμένο Σεπτέμβριο, νόσησε -και μάλιστα πολύ βαριά- από κορωνοϊό

Ο Γιώργος Μαυρίδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την κράτηση στο Μεξικό 

Όλα καλά όμως για τον γνωστό παρουσιαστή και tattoo artist, αφού απόψε κάνει πρεμιέρα στο OPEN η νέα του ταξιδιωτική εκπομπή.  

Λίγες ώρες πριν το πρώτο «Into the skin», πόσταρε στο Instagram φωτογραφία από τα γυρίσματα σχολιάζοντας όλες τις δυσκολίες που πέρασε για να βγει στον «αέρα». 

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του πήραν εξιτήριο

«Εδώ και αρκετή ώρα προσπαθώ να γράψω κάτι να πόσταρω για την πρεμιέρα της εκπομπής, προσπαθώ να τα βάλω σε μια σειρά και είναι τόσα πολλά και δεν ξέρω από που να αρχίσω. Τελικά δεν θα γράψω τίποτα από ολα αυτα που ήθελα, θα αρκεστώ μόνο να πω ότι αυτή η εκπομπή για να βγει στον αέρα έγινε ένας μικρός άθλος. Είμαι ένας από τους ανθρώπους που ο Κορωνοιος του τα έφερε όλα ανάποδα, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε υγείας μέσα στο 2020. Αλλά επειδή στην ζωή, δεν μου ήρθε και ποτέ κάτι εύκολο, έτσι και τώρα ο δρόμος ήταν δύσκολος. Πάμε δυνατά λοιπόν να τα ξεπεράσουμε όλα, να αφήσουμε το παρελθόν πίσω και να απολαύσουμε 4 επεισόδια γεμάτα ένταση, περιπέτεια, χιούμορ και να ταξιδέψουμε με ιστορίες που θα γουστάρουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά, πάμε να δούμε κάτι διαφορετικό και πιστέψτε με ,όταν τελειώσει το επεισόδιο, ένα θα είναι σίγουρο, ότι δεν θα έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο στην Ελληνική τηλεόραση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.