GNTM 3: Οι δοκιμασίες, η ανατροπή στην ψηφοφορία και η ανάδειξη του νικητή

Όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά του τελικού του διαγωνισμού ομορφιάς

Έπειτα από τρεις μήνες και διάφορες δοκιμασίες, το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Greece’s Next Top Model 2.

GNTM Τελικός: Ο Ηρακλής είναι ο μεγάλος νικητής!

«Ανυπομονώ να δω τη μητέρα μου!» Οι πρώτες δηλώσεις του Ηρακλή στο star.gr

Τα τέσσερα μοντέλα  που κατάφεραν να φθάσουν στον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς ήταν ο Ανδρέας, ο Ηρακλής, η Παρασκευή και ο Αιμιλιάνο. Οι διαγωνιζόμενοι υποβλήθηκαν σε τρεις δοκιμασίες, για κάθε μία από τις οποίες θα βαθμολογούνταν από τους κριτές με άριστα το 10.

 


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στην πρώτη δοκιμασία, οι  τέσσερις φιναλίστ ανέβηκαν στην πασαρέλα όχι μία, αλλά τρεις φορές φορώντας τρία διαφορετικά outfits τριών Ελλήνων σχεδιαστών. Σε αυτό το ξεχωριστό catwalk συμμετείχαν και 15 παίκτες από τους 40 που είχαμε δει στα bootcamps.

Λίγη ώρα αργότερα, η πρώτη δοκιμασία ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός ανακοίνωσαν πως αυτός που έπρεπε να αποχωρήσει ήταν ο Αιμιλιάνο. Το νεαρό μοντέλο δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του και ξέσπασε σε κλάματα.


Η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά για την αλλαγή στην ψηφοφορία

Μετά την αποχώρηση του Αιμιλιάνο η Βίκυ Καγιά πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε πως οι τηλεθεατές είχαν  την ευκαιρία να ψηφίσουν τους παίκτες από εκείνη τη στιγμή και όχι από τη στιγμή που θα ξεκινούσε το live στο πλατό.

GNTM: Πώς ψήφισε το κοινό - Διαφώνησε με την επιτροπή για τον Ανδρέα

 

 

Ποιες ήταν οι δοκιμασίες που ακολούθησαν

Ηρακλής, Παρασκευή και Ανδρέας πήραν μέρος σε μία διπλή φωτογράφιση όπου πόζαραν στον φακό του Δημήτρη Σκουλού. Οι τρεις φιναλίστ πόζαραν μαζί με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, αλλά και κάποια άλλα μοντέλα που δεν είχαν γνωρίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το concept της τελευταίας δοκιμασίας είχε να κάνει με ένα κοκτέιλ πάρτι όπου τα μοντέλα  φωτογραφήθηκαν με παρτενέρ.

Η απουσία του Άγγελου Μπράτη

Ο Άγγελος Μπράτης απουσίαζε στον ημιτελικό, αλλά και στο πρώτο μέρος του τελικού, διότι όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από μία ζωντανή σύνδεση είχε έρθει σε επαφή με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

GNTM 3: Ο λόγος που ο Άγγελος Μπράτης απουσίαζε από τα προηγούμενα πλατό

Η βαθμολογία και η ανακοίνωση του νικητή

Κατά την αξιολόγηση των παικτών για την πρώτη φωτογράφηση στο κόκκινο χαλί, ο Ανδρέας συγκέντρωσε 37 βαθμούς, η Παρασκευή 38 και ο Ηρακλής 39.

Στη δεύτερη φωτογράφιση ο Ανδρέας έλαβε 35 βαθμούς, η Παρασκευή 38 και ο Ηρακλής 40 βαθμούς, με τη βαθμολογία να διαμορφώνεται ως εξής: Ανδρέας 72, Παρασκευή 76 και Ηρακλής 79 βαθμοί.

Η τελική κατάταξη του GNTM, έπειτα από τον συμψηφισμό της βαθμολογίας των κριτών και του τηλεοπτικού κοινού, είναι: Ανδρέας Αθανασόπουλος 84,8 βαθμοί – Παρασκευή Κερασιώτη 87 βαθμοί – Ηρακλής Τσουζίνοβ 95,2 βαθμοί.

Η ανακοίνωση του νικητή

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι ο νικητής του GNTM 3, αφού κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Το νεαρό μοντέλο πλέον είναι έτπομο να ανοίξει τα φτερά του και να κατακτήσει τον χώρο της μόδας.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Δείτε όλα τα lifestyle νέα