Γιατί τα πήρε ο Στράτος Τζόρτζογλου;

Χαμός στην εκπομπή Κους Κους, με τον γνωστό ηθοποιό!

Για μια ακόμη φορά καλεσμένος του Κους Κους, αρπάχτηκε με δημοσιογράφο της εκπομπής. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και το πάνελ της υποδέχτηκαν τον Στράτο Τζόρτζογλου με ένα βίντεο που είχε παίξει ο Θέμος στην εκπομπή του. Στο βίντεο αυτό ο γνωστός ηθοποιός ως καλεσμένος σε πρωινές εκπομπές τραγούδησε.


Η παρατήρηση του δημοσιογράφου της εκπομπής Νάσου Γουμενίδη, πως όταν τραγουδάει η φωνή του δεν ακούγεται καλά, έβγαλε από τα ρούχα του τον κατά τα άλλα ήρεμο Στράτο Τζόρτζογλου.


Ο γνωστός ηθοποιός «φούντωσε», όταν άκουσε πως δεν τραγουδάει καλά και αμέσως απάντησε, «δέχομαι την κριτική σου, πες με κ��ι άφωνο».


Μάταια προσπαθούσε η Κατερίνα Καραβάτου να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ο γνωστός ηθοποιός αρκετά εκνευρισμένος συνέχισε λέγοντας, «όλοι στην τηλεόραση έχουν γίνει αχταρμάς και ο ένας κοροϊδεύει τον άλλον» και συνεχίζει «θα μπορούσα και εγώ να πάρω μια εκπομπή και να κριτικάρω όποιον θέλω, αλλά δεν είναι ωραίο αυτό».


Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος τσαντίστηκε και του απάντησε πως δεν ανήκει στον αχταρμά και απλώς του έκανε μια παρατήρηση.


Ύστερα από λίγη ώρα η παρουσιάστρια για να αλλάξει κουβέντα ανέφερε που μπορεί κανείς να δει τον Στράτο Τζόρτζογλου να τραγουδάει. Έτσι εκείνος μίλησε για τα επαγγελματικά του και το θέμα έληξε εκεί.