Κατερίνα Καραβάτου: Οι συμβουλές που δίνει στη μητέρα της λόγω κορωνοϊού

«Είναι μόνη της στη Θεσσαλονίκη και της λέω μην πας πουθενά»

Το πρωί της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκε η καμπάνια του Υπουργείου Υγείας, «Μένουμε σπίτι» για την προστασία από τον κορωνοϊό.

«Μένουμε σπίτι»: Η νέα καμπάνια του υπ. Υγείας για τον κορωνοϊό

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, η Κατερίνα Καραβάτου άδραξε την ευκαιρία για να μιλήσει για τη μητέρα της και ειδικότερα τις συμβουλές που της δίνει, προκειμένου να προφυλαχθεί από τον ιό.

«Μένουμε Σπίτι»: Έλληνες celebrities αποφάσισαν να περιοριστούν στο σπίτι


 «Μένουμε σπίτι. Πρέπει να το κάνουμε πράξη όλοι μας ανεξαιρέτως. Έχω πρήξει τη μητέρα μου, η οποία είναι στη Θεσσαλονίκη και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Είναι πολύ δύσκολο να τη φέρω εδώ στην Αθήνα, γιατί το σπίτι έχει δύο παιδιά και ανησυχούμε ακόμη περισσότερο για αυτό το θέμα. Είναι μόνη της στη Θεσσαλονίκη. Κάθε μέρα μιλάμε στο τηλέφωνο και της λέω “μείνε μέσα μην πας πουθενά”», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Και μου λέει “το έχω ακούσει, δεν πάω πουθενά, μένω μέσα”. Αυτό το μένω μέσα να το λέμε και στον εαυτό μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε και σε όλον τον κόσμο. Για αυτό εδώ εμείς μέσα από την εκπομπή σας λεμέ να μείνουμε σπίτι για να προστατευτούμε όσο γίνεται περισσότερο».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»