Η Άση Μπήλιου αναλύει τη συμπεριφορά των FF του GNTM με βάση τα ζώδιά τους

Όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή της «Stars System»

Η πεντάδα – φωτιά που «κυριαρχεί» με τα πικρόχολα σχόλιά της ενάντια στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του GNTM, γνωστή με το όνομα ‘’FF’’, μας απασχολεί απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή του διαγωνισμού.

FF σε Ελευθερία: «Δε σε θέλουμε εδώ. Ή τα μαζεύεις εσύ ή στα μαζεύω εγώ»

GNTM: Οι «φαρμακερές» ατάκες της πεντάδας των FF σε ένα βίντεο!

GNTM - Μαρτίνα : «Τι να το κάνω το 1.17 πόδι όταν με τρώει το 1.10;»

Η Άση Μπήλιου θέλησε λοιπόν, στη σημερινή της εκπομπή «Stars System» να αναλύσει τα αστρολογικά προφίλ των κοριτσιών αυτών που έχουν βαλθεί να «κάνουν δύσκολη» τη ζωή της Ελευθερίας.

Η Άννα και η Ασημίνα είναι Δίδυμοι, η Μαρτίνα Υδροχόος, η Κάτια Ζυγός και η Σουζάνα Καρκίνος. Οι τέσσερις πρώτες είναι ζώδια του Αέρα και μόνο η Σουζάνα είναι ζώδιο του Νερού, κάτι που την κάνει να είναι το «outsider» της κλίκας τους.

Τα ζώδια που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο της φύσης, έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν καλύτερα μεταξύ τους, σαν να «μιλούν την ίδια γλώσσα», όπως είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος.

Από την άλλη, η «αντίπαλός» τους, Ελευθερία είναι Ιχθύς και σύμφωνα πάλι με την Άση Μπήλιου, οι Ιχθύες έχουν το σύνδρομο του «σωτήρα – θύματος». Δηλαδή, θέλουν ή να σώσουν κάποιον- κάτι ή θυματοποιούν τον εαυτό τους, όχι απαραίτητα στα ψέματα, μπορεί όντως να νιώθουν θύματα.

 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Stars System»